Hangeland og Fulham viser fin hjemmeform for tiden. (Foto: SIMON DAWSON/AP)
Hangeland og Fulham viser fin hjemmeform for tiden. (Foto: SIMON DAWSON/AP)

Vi satser på Fulham

Brede Hangeland & co. får tillit på oddsen.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

TV 2 Sportens spillforslag 28. November, frist kl. 15.55:
41 Fulham - Bolton H 1,85
74 Port Vale - Huddersfield B 1,80

Totalodds: 3,33

Hjemmebanefordel avgjørende
Premier League. Fulham var tilbake på vinnersporet da Blackburn var her tidligere i uken. Førsteomgangen var svak, men etter hvilen hevet vertene seg mange hakk og vant fortjent 3-0. At ettertraktede Brede Hangeland (f) har forlenget kontrakten må ansees som en tillitserklæring til treneren og lagkameratene. Kamara (a) er fortsatt ute, og det er noe usikkerhet rundt formen til Murphy (m) og Nevland (a).

Bolton har fire strake nederlag bak seg. Stygge sifre mot Chelsea og Villa kan langt på vei unnskyldes, men laget var nesten like sjanseløse mot bortesvake Blackburn sist. Savnet av spisser som vet hvor målet står har vært et vedvarende problem. Cohen (m) kan rekke tilbake, mens Samuel (f) og Gardner (m) forventes klare.

Dette skal Fulham ta på en normal arbeidsdag. Vi setter penger på konkurransedyktige 1,85.

Stor forskjell på lagene
FA-cup. 2. runde. Det blir omkamp ved uavgjort. Port Vale er den store uavgjortspesialisten i League Two med 10 poengdelinger på 18 kamper. Nøkkelspiller Gareth Owen (f) måtte ut med skade sist og vil bli savnet de kommende ukene. Kaptein Fraser (m) er fortsatt suspendert, mens Loft (m) og Haldane (a) er usikre.

Huddersfield kjemper i toppen én divisjon over dagens motstander. Poengfangsten på fremmed gress er ikke imponerende, men innsatsen har vært brukbar de to seneste. Ekstreme værforhold spilte inn i 1-2-tapet for Swindon i midtuken, og i nest siste bortekamp ble Oldham slått. Det kan bli et par endringer på laget i dag etter samme startellever åtte ganger på rad.

Gjestene hadde ingen motivasjonsproblemer da et på papiret bedre lag i Dagenham & Redbridge ble slått 6-1 i første runde. Vi tror divisjonsforskjellen blir synlig igjen og spiller borteseier til 1,80.

Vurdert av Magnus Wattne