Brede Hangeland (Foto: TV 2/)
Brede Hangeland (Foto: TV 2/)

Hangeland blir i Fulham til 2013

Landslagskaptein Brede Hangeland har forlenget kontrakten med Fulham. Nå blir han i klubben til 2013.

VIDEO: Se hva Hangeland sa om forhandlingene med Fulham til TV 2 Sporten forrige måned øverst!

Den norske midtstopperen har vært koblet til flere klubber den siste tiden, blant annet Arsenal, men nå har Fulham tatt grep og sikret seg nordmannen for de neste fire årene.

LES OGSÅ: Hangeland forhandler med Fulham

- Fantastiske nyheter
- Jeg er fantastisk glad for at Brede har fått en ny avtale med klubben. Han er en uhyre viktig spiller for oss, og han er gjennomført profesjonell i alt han gjør, sier manager Roy Hodgson i en kommentar.

Det var Hodgson som hentet Hangeland fra København til Fulham i 2008, og nordmannen har vært en suksess i klubben fra Londons vestkant. Det var mye takket være Hangeland at Fulham virkelig reiste seg i 2008.

I 2008-09-sesongen startet Hangeland i 37 av 38 kamper for laget sitt. Engelske tabloider har tidligere hevdet at Hangeland vil motta 18 millioner kroner i årslønn i sin nye kontrakt.

LAGKAMERATER? Brede Hangeland og Gabriel Agbonlahor kan spille
  i sammen i Villa-drakten neste sesong. (Foto: Leon Neal/AFP)
LAGKAMERATER? Brede Hangeland og Gabriel Agbonlahor kan spille i sammen i Villa-drakten neste sesong. (Foto: Leon Neal/AFP)

- Det er klart jeg er glad
For et halvt år siden klarte Fulham sjuendeplass i ligaen, og det er den beste plasseringen klubben noensinne har klart.

- Det er klart jeg er glad for å ha skrevet under på en ny avtale, for nå er det endelig slutt på alle spekulasjoner rundt min framtid. Jeg har aldri ønsket å skifte klubb, for jeg har alltid gitt uttrykk for at jeg er fornøyd med tilværelsen i Fulham. Det er også artig å se den utviklingen som har funnet sted i klubben etter at jeg kom hit i 2008, sier Brede Hangeland.

VIDEO: Se hva Hangeland sa om forhandlingene med Fulham til TV 2 Sporten forrige måned øverst!

(©NTB/TV 2 Sporten)