anita Orvedal jakten på kjærligheten 2009
anita Orvedal jakten på kjærligheten 2009

- Folk vil bli overrasket

Jakten-Anita: - Kristian betyr mye for meg.

Tidligere i uken ble det kjent at en av årets bønder i «Jakten på kjærligheten» allerede er forlovet, og Kristian Akervolds frier Anita vil ikke svare på om det er henne og bonden det gjelder.

- Jeg ønsker ikke å kommentere det noe ytterligere. Folk får bare følge med å se. Jeg tror kanskje folk kan bli litt overrasket, ler hun.

Tøff tid

«Jakten på kjærligheten» har vært en enorm psykisk påkjenning for Kristians frier Anita. Men nå har de andre jentene reist fra gården og Anita smiler igjen.

- Det er veldig deilig å være ferdig med den dramaepisoden. Det har vært veldig tøft, også i etterkant med media og at jeg ble fremstilt veldig feil og hetsingen rundt meg. Det har vært kjempetungt. Men nå er det over og vi ser bare fremover og det føles bra, sier hun til «God kveld Norge».

Har det bedre nå

Det har vært svært tøft for Kristians frier Anita Orvedal å se TV-episodene om alt bråket i «Jakten på kjærligheten». Onde tunger har gitt Anita hovedskylden for dramaet, men i de siste episodene har vi sett en gladere Anita.

Kjærlighet i luften

Etter at de andre jentene dro fra gården slår det igjen gnister mellom Anita og bonden, og i TV-bildene fra mandagens episode som du kan se i videovinduet over ser vi at det ligger kjærlighet i luften.

- Kristian betyr veldig mye for meg. Han er utrolig omtenksom og jeg vet akkurat hvor jeg har han. Jeg føler vi kan snakke om alt og det føles godt å være med han. Han har den utrolig gode egenskapen at når jeg er i nærheten av han får jeg en slags indre ro.

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdager klokken 21.40

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)