Ola Toivonen (L) and Orlando Engelaar (R) (Foto: ADE JOHNSON/EPA)
Ola Toivonen (L) and Orlando Engelaar (R) (Foto: ADE JOHNSON/EPA)
sport
sport

Sjekk dagens oddstips

Vi går for Tours og PSV.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

TV 2 Sportens spillforslag 27. November, frist kl. 19.55:
14 Tours - Angers SCO H 1,85
24 Sparta Rotterdam - PSV Eindhoven (1-0) B 1,90

Totalodds: 3,52

Bortesvake gjester
Ligue 2. Tours har heng på opprykksstriden, men spiller for ofte uavgjort til å henge med helt i toppen. 0-0 borte mot Caen sist må imidlertid regnes som en liten seier med tanke på at tabellederen ikke hadde avgitt poeng på hjemmebane før den kampen.

Angers kan se oppover på tabellen etter seier de to seneste hjemmekampene. Sist mot tabelljumbo Bastia, som utover andreomgang ble redusert til ni spillere på banen. På reise sliter laget tungt med bare to poeng på seks kamper. Både Fall (f) og Bourgaud (m) soner karantene.

Dette skal være overkommelig motstand for Tours. Vi spiller til 1,85.

Klasseforskjell på lagene
Eredivisie. Sparta Rotterdam røk hele 0-5 for nyopprykkede VVV Venlo sist, og kampen før ble det hjemmetap for svakt plasserte Roda. Av totalt syv nederlag denne sesongen har seks kommet med klar margin. Det er fortsatt et par forsvarsspillere ute.

PSV har bare avgitt seks poeng totalt og står med ti serier og én uavgjort på sine 11 siste. Alle bortetriumfene har dekket dette handikappet, og de to foregående har dessuten blitt vunnet med hele fire måls margin. Foruten et par langtidsfravær er troppen fulltallig.

Det er stor forskjell på topplagene og resten i denne ligaen. Dette oppgjøret ender normalt en klar borteseier til spillbare 1,90.

Vurdert av Magnus Wattne