Talylor Lautner
Talylor Lautner

Twilight-stjerne mobbet på skolen

Medelevenene gjorde narr av hans skuespiller-ambisjoner.

Medelevene til den kjekke skuespilleren brukte å gjøre narr av hans skuespiller-ambisjoner. Det gikk ut over selvtillitten, men Taylor Lautner ga aldri opp drømmen.

- Jeg var aldri ekstremt selvsikker, og fordi jeg var skuspiller foregikk det noe mobbing på skolen. Det var ikke noe fysisk, men de ertet meg for det jeg drev med. Jeg måtte bare si til meg selv at jeg ikke kunne la det gå inn på meg. Det er dette jeg elsker å gjøre, og jeg skal fortesette å gjøre det, sier Lautner.

Ikke populær selv

Den 17-år gamle stjernen som trente seg til en svært muskuløs kropp i forkant av innspillingen av «New Moon», insisterer også på at all oppmerksomheten han får fra jentene skyldes varulven Jacob, og ikke han selv.

- Det kunne ha skjedd uansett hvem som spilte Jacob. Jeg var bare heldig som fikk muligheten. Jeg er så takknemmelig. Det er «Twilight». Det er ikke meg personlig, sier han til America's Rolling Stones magazine.

Stødig

Til tross for sin unge alder har Taylor imponert sine medskuespillere med sin modenhet.

- Han er veldig kresen. Jeg var den første som fikk han til å spise sushi. Han er veldig veloverveid. Men det sier mye om personligheten hans. Han er veldig stødig og trygg på seg selv.

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)