Mikkel Kessler (Foto: PHILIPP GUELLAND)
Mikkel Kessler (Foto: PHILIPP GUELLAND)

Sauerland vil ha Kessler tilbake til Herning

Sauerland vil ha Mikkel Kessler tilbake til Herning og jobber med at Super Six-kampen hans mot Carl Froch skal gå i Herning Messecenter.

Kessler som tapte sin første kamp i Super Six-serien mot Andre Ward sist helg, skal ut i sin neste kamp 6. mars, og det er denne kampen Sauerland-direktør Chris Meyer ønsker lagt til Danmark, melder AOH.dk.

Det var nettopp i Herning Kessler overbeviste og slo Gusmyr Perdomo i VM-kamp 12. september. Det er en arena Kessler liker å bokse i, og kampen mot Froch blir viktig for dansken som er avhengig av seier for å være med i kampen om en semifinaleplass i Super six-turneringen.

VM-beltet i World Boxing Council (WBC) står også på spill mot Froch, og det er liten tvil om at Kessler er på jakt etter en ny VM-tittelen i super mellomvekt etter at han tapte VM-tittelen i World Boxing Association (WBA) til Andre Ward i helgen.

Dersom det blir Super Six- og VM-stevne for Kessler i Herning 6. mars, er det mye som tyder på at også Cecilia Brækhus kommer til å bokse der.

Hun kommer trolig ikke til å bokse flere kamper i løpet av dette året, men går inn i 2010 som verdensmester i weltervekt i både World Boxing Association (WBA) og World Boxing Council (WBC). Det siste tittelforsvaret sitt gjorde Brækhus nettopp i Messecenteret i Herning, da hun slo italienske Lucia Morelli 12. september.

(©NTB)