Frode Kyvåg (Foto: TV 2/)
Frode Kyvåg (Foto: TV 2/)

Her blir Rekdal sammenlignet med Mueller

- Rekdal er like ille som Mueller, sier Frode Kyvåg.

Tidligere håndballtrener og Norway Cup-general Frode Kyvåg kom med harde påstander i onsdagens Tabloid på TV 2.

Tema var trakassering av idrettsutøvere, på bakgrunn av tidligere landslagstrener i skøyter, Peter Muellers, slengbemerkninger til Maren Haugli.

Kyvåg skjøt fra hoften og mente Mueller-saken er like ille som da Aalesund-trener Kjetil Rekdal skjelte ut veteranen Trond Fredriksen etter en Tippeliga-kamp mot Start i vår.

- For meg er det like forferdelig å se en trenerkollega som Kjetil Rekdal stå i det offentlige rom og æresskjelle en spiller, som at ei jente på tomannshånd blir æresskjelt. Det er trakassering av verste sort, og når han (Rekdal) i tillegg sier at han er «lei av alle hobbypsykologer som skal fortelle meg hvordan jeg skal drive treninga mi», blir jeg helt oppgitt, sa Kyvåg.

Se Frode Kyvåg rase i videovinduet øverst!

På direkte spørsmål om han synes Rekdal er like ille som Mueller, svarer Kyvåg kjapt:

- Ja. Og vet du hva som er ille? At Aalesunds ledelse ikke reagerer - at ikke øvrige myndigheter reagerer. Det blir beskrevet i media én dag, og så er det glemt.

Rekdal selv tar kritikken med knusende ro.

- Jeg er vel ikke overrasket over at folk hiver seg på og profilerer seg selv ved å rakke ned på andre, det er jo blitt ganske vanlig. Det høres ut som om Kyvåg har gjort alt riktig som trener. Hvis jeg ikke husker feil var det mye sirkus da han trente Bækkelaget, sier AaFK-treneren til dagbladet.no.

Se hva Kjetil Rekdal sa om Trond Fredriksen her:

302814