Besiktas (Foto: PHIL NOBLE/REUTERS)
Besiktas (Foto: PHIL NOBLE/REUTERS)

United tapte hjemme for Besiktas

Men Alex Ferguson gir honnør til sitt B-pregede mannskap.

Manchester United - Besiktas 0-1 (0-1)

Manchester United gikk på sitt første hjemmetap i Mesterligaen siden 2005 - i gruppespillet hadde ikke Alex Fergusons mannskap tapt på Old Trafford siden 2001.

Et ungdommelig United-lag presset på fra start, men det var tyrkerne som tok ledelsen på Old Trafford.

I det 20 minutt dro Rodrigo Tello til fra 25 meter, og ballen gikk i nettet bak en sprellende Ben Foster etter å ha vært innom Rafael.

Reservepreget
United var klar for åttedelsfinalen før kveldens oppgjør, og Alex Ferguson benytter anledningen til å matche mange unge spillere i stallen: Rafel, Darren Gibson, Gabriel Obertan, Federico Macheda og Danny Welbeck.

Fire minutter før pause var Besiktas nær ved å doble ledelsen, men skuddet fra tyske Michael Fink gikk i stolpen.

Manchester United hadde en rekke store sjanser til å redde ett poeng på overtid, men Besiktas-keeper gjorde flere matchvinnerredninger.

Ferguson fornøyd med kampen
- Vi har mange unge spillere, og jeg forventet at det ville skje noen feil. Men vi gjør en solid kamp, vi får bare ikke de målene vi trengte, sier Alex Ferguson til Viasat.

Resultatet betyr at kampen mot Wolfsburg blir avgjørende for hvem som blir gruppevinner. Tyskerne er tre poeng bak og tapte 1-2 på Old Trafford - men med seier 1-0 eller bedre i bilbyen er Wolfsburg vinner av gruppe B.

Uten at det får Ferguson til skyve frem kanonene.

- Det får vi se i forhold til kampprogrammet, men jeg har tillit til de spillerne som var utpå her i kveld.