Rafael Benitez (Foto: KAROLY ARVAI/REUTERS)
Rafael Benitez (Foto: KAROLY ARVAI/REUTERS)

Benitez: - Det kan skje et mirakel

Liverpool-sjefen viser til at de røde har klart det umulige tidligere.

Rafael Benitez (Foto: Bela Szandelszky/AP)
Rafael Benitez (Foto: Bela Szandelszky/AP)

Følg Decrecen - Liverpool i vårt livesenter kl. 20.45

Se Fiorentina - Lyon direkte i vårt kampsenter kl. 20.45

Liverpools videre liv i Mesterligaen avgjøres i kveld. De røde må vinne i Ungarn, og samtidig må ikke Fiorentina ta tre poeng hjemme mot gruppeleder Lyon.

Rafael Benitez håper på et mirakel.

- Jeg tror det vil bli vanskelig. Jeg har sagt tidligere at det kan skje et mirakel, men det avhenger av de andre lagene og vi må også gjøre vår jobb. Vi må vinne og se hva som skjer i den andre kampen. Og om vi kan spille mot Fiorentina med en mulighet til å kvalifisere oss vil det være fantastisk. Forhåpentligvis kan vi gjøre det, sier spanjolen.

Carra: - Vil alltid vinne
Liverpool slet seg til 1-0 mot Debrecen hjemme på Anfield. Jamie Carragher mener Liverpool må gå til skjebnekampen som de gjør til alle andre oppgjør.

- Målet vårt er alltid å vinne når vi går til kamp, uansett hvor vi spiller. Noen ganger i Europa er ikke uavgjort et dårlig resultat, men jeg vet vi må vinne. Uansett om vi var i denne situsjonen eller ikke, ville vi kommet her for å ta tre poeng, sier Liverpool-forsvareren.

Debrechen går for et poeng
Benitez minner om at Liverpool har kommet sterkt i Mesterligaen tidligere. For to sesonger siden så avansementet også å være ute av rekkevidde, men avsluttet med 8-0 mot Besiktas og scoret siden fire mål både mot Porto og Marseile på veien mot semifinalen.

- Vi måtte vinne tre kamper, og vi gjorde det på en virkelig god måte. Så kan vi gjøre det same nå ville det være virkelig bra.

Debrecen-trener Andras Herczeg mener det vil være en bragd å klare uavgjort mot engelskmennene - i så fall det første poenget for ungarnerne.

- Selvsagt vil det være stort å ta ett poeng, men vi vet at virkeligheten er ganske annerledes.

Årets kamp for Fiorentina
Lyon er allerede klar for avansement, og Fiorentina er klar til å gripe sjansen til å klatre videre til åttedelsfinalen for første gang på over ti år.

- Dette er årets viktigste kamp, og vi må gå til den med den roen og entusiasmen vi har gjort tidligere i turneringen. Vi vet at denne kampen er avgjørende for meg, for spillerne for klubben og for hele sesongen, sier Fiorentina-trener Cecare Prandelli.

Dette er årets viktigste kamp

Firenze-klubben gikk på et overraskende hjemmetap 2-3 for Parma lørdag.

Lyon kommer også fra et skuffende serieoppgjør. Med uavgjort mot jumbo Grenoble misset storklubben sjansen til å ta tabelltoppen.

- Vi ønsker å vinne denne kampen, og kan ikke gjøre feil, men ta initiativet i kampen, sier trener Claude Puel.

 Cesare Prandelli (Foto: CARLO FERRARO/EPA)
Cesare Prandelli (Foto: CARLO FERRARO/EPA)