Agüero (Foto: Canal Plus/)
Agüero (Foto: Canal Plus/)

Treneren måtte roe illsint Agüero

Vanvittig overtidsdrama da Atlético gikk på nok en smell.

Deportivo - Atlético 2-1

Atlético Madrid og Sergio Agüero har hatt en marerittsesong så langt, men fikk en drømmeåpning borte mot Deportivo. Etter tre minutter utnyttet superspissen en forsvarstabbe og satte inn 1-0 til Atlético fra skrått hold.

Men moroa varte ikke for Atlético.

Midtstopperen Diego Colotto stanget inn utligningen etter 21 minutter, og det så ut til at det skulle ende uavgjort.

Vanvittig overtidsdrama
Dommeren la til tre minutter, men med 15 sekunder igjen av den tillagte tiden gikk det galt. Deportivos Alberto Lopo gikk overende i en duell med Pablo inne i straffefeltet, og av reprisene kunne det se ut til at straffesparket var av det billige slaget.

Det mente i alle fall Atlético-spillerne, som protesterte heftig mot dommerens avgjørelse.

Rasende Agüero
Sergio Agüero var rasende, og måtte holdes unna av Antonio López for å ikke gå til angrep på dommeren, og både Agüero, Álvaro Domínguez og Cléber Santana snakket på seg gult kort.

Agüero forstatte kjeftigen, og var så forbannet at trener Quique Sánchez Flores så seg nødt til å gå ut på banen og holde angriperen over munnen, for å hindre ham i prate på seg rødt kort.

Flores fikk også tilsnakk av dommeren, ettersom han gikk ut på matta.

Straffemål og utvisning
Seks minutter på overtid fikk Deportivo tatt straffesparket sitt, og selv om Andrés Guardados straffespark ikke var spesielt godt gikk Atlético-keeper Sergio Asenjo feil vei.

PÅ VEI TIL GOODISON? Andrés Guardado. (Foto: MIGUEL VIDAL/REUTERS)
PÅ VEI TIL GOODISON? Andrés Guardado. (Foto: MIGUEL VIDAL/REUTERS)

Deportivo-spillerne kunne juble for 2-1-seier, mens Atlético-spillerne fortsatte surmulingen. Hetest i toppen var Cléber Santana, som pratet på seg nok et gult kort og dermed fikk marsjordre.

Kan havne på sisteplass søndag
Atlético ligger på nedrykksplass etter 11 kamper etter en sesong fylt med ekstrem motgang. Bare sju poeng har det blitt så langt, og søndag kan både Xerez og Málaga passere dem på tabellen.

Om det skjer vil Atlético ligge helt sist i La Liga.

DEPPER: Álvaro Domínguez og Atlético-spillerne var sønderknuste etter nok et skuffende resultat. (Foto: MIGUEL RIOPA/AFP)
DEPPER: Álvaro Domínguez og Atlético-spillerne var sønderknuste etter nok et skuffende resultat. (Foto: MIGUEL RIOPA/AFP)