James McFadden, Glen Johnson, teemu Tainio (Foto:  /AFP)
James McFadden, Glen Johnson, teemu Tainio (Foto: /AFP)

Sett pengene på Birmingham

Her er dagens oddstips.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

TV 2 Sportens spillforslag 21. november, frist kl. 15.55:
51 Birmingham - Fulham H 2,25
111 Auxerre - Monaco H 2,10

Totalodds: 4,73

Vertskap i fremgang
Premier League. Birmingham hadde fortjent bedre i poengdelingene mot City og Liverpool før landslagspausen. At laget omsider begynner å finne veien til nettmaskene er gode nyheter, for bakover har det fungert brukbart hele veien. Viktige Ferguson (m) er tilbake fra karantene. O’Connor (m) og Tainio (m) er fortsatt ute.

Fulham er oppe i fem kamper på rad uten tap. Tatt med i betraktningen at det var et svekket Liverpool de slo nest sist, har ikke motstanden vært mye å skryte av. Kaptein Murphy (m) er fortsatt ute med skade, og offensivt må gjestene klare seg uten Kamara og Johnson.

Birmingham har hevet seg flere hakk. Mot normalt bortesvake Fulham burde de vært klarere favoritter enn dette. Vi spiller til 2,25.

Skadet toppscorer
Ligue 1. Auxerre vartet opp med seks strake seirer inn mot landslagspausen, og det skiller ikke mer enn to poeng til Bordeaux på tabelltopp. Det har vært usikkerhet rundt den viktige duoen Pedretti (m) og Jelen (a), men begge er friskmeldt i tide.

Monaco har også hatt en positiv sesong. De har imidlertid gått målløse av banen to ganger på rad, og tapt halvparten av de seks bortekampene. Gjestene må klare seg uten Nené i dag også, spissen som har stått bak ni av lagets 16 nettkjenninger. I tillegg kommer noen fravær av mer overkommelig karakter.

Et Auxerre i kjempeform mot et Monaco uten sin målgarantist. Dette bør ende med hjemmeseier til 2,10 ganger pengene.

Vurdert av Magnus Wattne