Kjell Jonevret (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/SCANPIX)
Kjell Jonevret (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/SCANPIX)

Jonevret sier nei til Viking

Molde-treneren ikke interessert. Anbefaler Åge Hareide.

Kjell Jonevret har tidligere spilt for Viking, og er Molde-trenerne er en av de hetest navnene når siddisene skal finne Uwe Röslers erstatter.

Andre kandidater det har blitt spekulert i er Ole Gunnar Solskjær, Ola By Rise og Åge Hareide, som kanskje er den heteste kandidaten til å overta.

Suksesstreneren har imidlertid ingen intensjoner om å forlate Molde.

- Viking har gitt lyd fra seg, men det blir ikke aktuelt for min del. Jeg har kontrakt med Molde og har ingen planer om å gjøre en «Hamrén-grej». Målet mitt er å fullføre min toårsavtale, sier Jonevret til fotbollskanalen.se.

Les også: Berg Hestad forlenget med Molde
Les også: Viking i kontakt med Solskjær
Les også: Hareide i Viking-møte

Dermed er det lite annet Viking kan gjøre enn å forhøre seg med Jonevret.

- Vi har pratet, det har vi gjort, men min arbeidsgiver Molde vil veldig gjerne beholde meg. Og jeg trives godt. Blant annet har vi spennende kamper i Europa å se frem mot, sier Jonevret som ledet Molde til sølv i både liga og cup denne sesongen.

Han tror Åge Hareide er rett mann for Stavanger-klubben.

- Viking er en klassisk klubb som har slitt de sist årene. Åge hadde passet der. Det er en bra utfordring. For min egen del har jeg mange venner deg, og en vakker dag returnerer jeg gjerne, men akkurat nå er det ikke interessant. Jeg forlenget dessuten kontrakten min med Molde i sommer, sier Jonevret.