sjevtsjekno (Foto: SERGEI SUPINSKY/AFP)
sjevtsjekno (Foto: SERGEI SUPINSKY/AFP)

Sett pengene på Ukraina

VM-kvalifisering på menyen.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

TV 2 Sportens spillforslag 18. November, frist kl. 18.55:
53 Ukraina - Hellas H 1,70
82 Frankrike - Irland - o/u 2,5 mål B 1,50

Totalodds: 2,55

Ukraina sterkest
VM-kvalifisering. Returkamper i play off. Ukraina hadde mest å by på da lagene spilte 0-0 i Athen på lørdag. I gruppespillet henviste vertene gode Kroatia til tredjeplassen og tapte kun for suverene England. Hellas ble nummer to bak Sveits i en enklere gruppe. Otto Rehhagel sitter fortsatt ved roret, og det har vært lite ekstraordinært over dette laget siden de forsvarte seg til EM-gull for noen år siden. Ingen store mannskapsproblemer for hjemmelaget, mens grekerne fortsatt savner et par spillere defensivt. Totosidis (f) kan rekke tilbake.

Shevchenko & co. er sterke foran sine egne og skal slå dagens motstander under normale omstendigheter. Vi spiller hjemmeseier til 1,70.

Defensivt orienterte verter
VM-kvalifisering. Frankrike tok en alt i alt fortjent 1-0-seier da lagene møttes i helgen. På hjemmebane ble det kun avgitt to poeng i kvaliken. Det er noen fravær til bekymring i form av blant andre Abidal (f), Clichy (f), Diaby (m) og Ribery (m). Kun førstnevnte var involvert på lørdag.

Irland tok andreplassen i sin gruppe med 4-6-0 på ti kamper. Foruten gruppevinner Italia var motstanden av den overkommelige sorten. Trapattoni har bygd opp et samspilt og oppofrende landslag, men savner tyngre skyts fremover på banen. Italieneren varsler at de samme 11 som startet sist får sjansen igjen.

Hjemmelaget går nok forsiktig ut med et ønske om lavt tempo i kampen, og vi tror de holder irene unna uten å satse så veldig friskt fremover. 1,50 for maksimalt to scoringer i kampen tåler innsatser.

Vurdert av Magnus Wattne