KRANGLET: Richard Dunne og Lassana Diarra kranglet heftig etter det første oppgjøret mellom Irland og Frankrike. (Foto: CATHAL MCNAUGHTON/REUTERS)
KRANGLET: Richard Dunne og Lassana Diarra kranglet heftig etter det første oppgjøret mellom Irland og Frankrike. (Foto: CATHAL MCNAUGHTON/REUTERS)

Diarra mener irene farer med løgn

Real Madrid-stjernen beskyldt for å ha fornærmet Irland.

Se Frankrike - Irland direkte på TV 2 Sport eller i vårt kampsenter onsdag kl. 21.00.

Det var høy temperatur også etter at dommeren blåste av fløyta under Irlands oppgjør mot Frankrike i VM-playoffen lørdag.

Les også: Anelka sikret Frankrike overtaket
Les ogås: Skadetrøbbel før Frankrikes skjebnekamp

Irlands Keith Andrews hevdet at Frankrikes Lassana Diarra kom med «respektløse kommentarer» om Irland etter at dommeren blåste av kampen, og ute på matta var det blant annet en opphetet diskusjon mellom Diarra og Richard Dunne.

Frankrike vant 1-0 og har dermed et solid overtak foran hjemmeoppgjøret mot irene, men franskmennene døyver ikke ordkrigen av den grunn.

Lassana Diarra beskylder like godt irene for å fare med løgn.

- Jeg vet ikke hva som skjedde. Det irske laget hadde akkurat tapt, og selvsagt var det «vår feil». Det var spillere som forsøkte å sørge for at jeg fikk et rødt kort, sier Diarra til L’Equipe, ifølge BBC.

- Det skjedde ved kampslutt, og mot slutten av kamper er spillere ofte frustrerte. Jeg mistet ikke hodet mitt. Det varte bare i 30 sekunder, og etter det gikk jeg rolig inn i garderoben, sier Diarra.

- De irske spillerne snakker mye i avisene. De prøver å skape historier, og sier jeg gjorde ditt og datt, men jeg ser ikke hvorfor jeg skulle ha pratet om den irske nasjonen.