Marianne Aulie
Marianne Aulie

Aulies «truseglipp» verdt millioner

- Marianne Aulie oppnådde akkurat det hun ønsket: Debatt, støy og oppmerksomhet.

Det ble ramaskrik etter at TV 2 måtte klippe bort scener fra «Senkveld» på grunn av at Marianne Aulie stilte uten truse i TV-programmet.

Kunstneren selv raste mot TV 2 - og mener kameravinklene var feil og at programmet er useriøst.

- Musa skal gjøres norgesberømt

I et intervju med «God kveld Norge» rett etter det famøse «Senkveld»-opptaket gikk Aulies gode venn Aune Sand langt i å antyde at truseglippen var et velregissert PR-stunt.

- Vi holder på med vårt eget lille show. Vi har jobbet intenst med å gjøre rumpa til Marianne Aulie norgesberømt, fra et lite fiskevær til et annet. Nå har jeg tenkt på hvordan kan vi dra dette videre. Så nå er det da altså musa til Marianne Aulie som skal gjøres norgesberømt, sa Aune.

Skandale-intervjuet: - «Musa» til Marianne skal gjøres norgesberømt

PR-verdi i millionklassen

PR-ekspert og partner i Geelmuyden.Kiese, Geir Bjørlo, mener Marianne Aulie og Aune Sand gjorde dette som et PR-stunt. Han har for «God kveld Norge» gått gjennom avisartikler, nettsaker og TV-tid der Aulies truseglipp er omtalt, og hevder markedsverdien er i millionklassen.

- Aulie-stuntet ble omtalt på TV2, VG, Dagbladet, VG-nett og flere nettsider. Antall Aulie-søk på Google økte med 950 prosent. Stuntet ble en ordentlig snakkis og Aulie oppnådde akkurat det hun ønsket: Debatt, støy og oppmerksomhet, sier han til «God kveld Norge».

- Det er bare å gratulere

Han mener truseglippen er gullkantet PR for kunstnerne.

- Skulle Galleri Sand reklamert seg til tilsvarende oppmerksomhet, måtte de ha spyttet et millionbeløp i reklamepotten. Det er bare å gratulere, sier han.

- Handler ikke om butikk

I intervjuet med «God kveld Norge» fortalte Aune at Marianne har solgt kunst for en million på bare en måned.

- Vi er heldigvis i en situasjon der folk er interessert i det vi gjør, sier han.

- Så det er butikk allerede?

- For oss som handler det ikke om butikk. For oss handler det om sjel, hjerte og opplevelse. Så lenge jeg har mamma og pannekakene på Hvaler så er jeg et lykkelig menneske og det er det det handler om, sier Aune.

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdager klokken 21.40

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)