Benitez og Torres (Foto: LINDSEY PARNABY/EPA)
Benitez og Torres (Foto: LINDSEY PARNABY/EPA)

Benitez går av hvis Torres blir solgt

Fernando Torres er hellig for Benitez.

I et større intervju med The Times, svarer Rafael Benitez følgende på spørsmål om et bud på 100 millioner pund ville friste LIverpools eiere:

- Det vil ikke skje. Da slutter jeg, sier Benitez.

12 SPØRSMÅL: Ta vår Torres-test

Under massivt press
Liverpool-sjefen er under stort press både i ligaen og i Mesterligaen. Fem tap på 12 kamper i ligaen er langt unna det man forventer av Liverpools mannskap. Samtidig har Fernando Torres og Steven Gerrard har slitt med skader.

- Folk er bekymret, men når vi har nøkkelspillere på banen kan vi slå hvem som helst. Det har vi vist, sier Benitez som forsvarer kjøpet av Aquilani.

- Å signere Aquilani for 17 millioner pund er en meget godt foretning. Hadde han vært frisk på tidspunktet vi kjøpte ham ville han ha kostet 20 til 30 millioner pund. Vi undersøkte med medisinsk personell og de sa at han ville være klar innen to måneder. Vi har mistet litt tid, men jeg signerte Aquilani for fem år, ikke fire uker, sier Liverpool-sjefen.

CARLSBERG VURDERER SPONSORSTOPP: Etter 17 sesonger med Carlsberg på brystet kan det gå mot slutten på samarbeidet.  (Foto: TONY SPENCER/AFP)
CARLSBERG VURDERER SPONSORSTOPP: Etter 17 sesonger med Carlsberg på brystet kan det gå mot slutten på samarbeidet. (Foto: TONY SPENCER/AFP)

Pr League-manager: Har du husket å bytte?

- Måtte gamble
Liverpool-sjefen mener at han har vært nødt til å gamble når han har hentet spillere. For Liverpool er en gjeldstynget klubb.

- Når vi har brukt mye penger på spillere, har vi normalt truffet godt med spillere som Torres, Mascherano, Reina, Alonso. Vi har vært nødt til å gamble på noen billige spillere og det er ikke alle som har vært gode nok for oss. Men den risikoen er vi nødt til å ta når klubben har begrenset med midler. Men jeg er fornøyd og vi kommer til å bli bedre, sier spanjolen.