Stjernen, Sparta (Foto: Åserud, Lise/SCANPIX)
Stjernen, Sparta (Foto: Åserud, Lise/SCANPIX)

Ishockey på bongen

Sjekk dagens oddstips her.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

TV 2 Sportens spillforslag 17. November, frist kl. 18.25:
7 Stjernen - Lillehammer IK - over/under 5,5 mål B 1,75
16 Södertälje SK - Timrå IK H 1,90

Totalodds: 3,33

Ingen målfest i plankebyen
Get-ligaen. Vertene vant fortjent nok da Manglerud Star var her søndag, uten at det var noen stor forestilling. Forrige sesongs poengkonge, Henric Höglund, er tilbake i klubben, men har nøyd seg med én målgivende på to kamper hittil. Fortsatt et par skadefravær.

Lillehammer har variert i prestasjonene den siste tiden, fra stortap for Frisk til seier over VIF. Sesongen under ett er det defensivt ting har fungert best. Gjestene stiller skadefritt.

Stjernen vant 3-2 i sesongens første kamp mot dagens motstander, og med samme sifre etter forlengning sist lagene møttes. På totalt 18 runder har begge lagene 11 kamper med maksimalt fem scoringer på samvittigheten. Vi synes dette ser ut til å bli jevnt og målfattig igjen. 1,75 duger til en plass på kupongen.

Bortesvake gjester
Elitserien. Etter to oppløftende kamper ble Djurgården for sterke for Södertälje sist. Forsvarsspillet var igjen av god kvalitet, og med bedre uttelling fremover hadde det blitt poeng for tredje gang på rad. Det mangler fortsatt fire spillere som har vært ute en tid.

Timrå har klatret opp i ryggen på dagens motstander etter seier i de tre siste hjemmekampene. På fremmed is har gjestene imidlertid slitt veldig tungt med to uavgjorte og syv tap på ni kamper. Stadig noen spillere ute med skade og trioen Lindbäck (k), Karlsson (b) og Moe (b) er usikre.

Dette blir en av flere nøkkelkamper mellom disse lagene, som ventelig vil fortsette å kjempe i sjiktet mellom sluttspills- og nedrykksplass. Vi tror hjemmebanefordelen blir utslagsgivende og spiller til 1,90.

Vurdert av Magnus Wattne