Los Angeles Lakers fikk juling

Denver Nuggets senket Kobe Bryant & co.

Kobe Bryant (Foto: David Zalubowski/AP)

Seks NBA-seirer på rad hadde lite å si for Los Angeles Lakers-spillerne i bortemøtet mot Denver Nuggets. Lakers ble sendt hjem med 79-105-tap.

I en reprise av fjorårets finaleserie i Western Conference, var det i tredjeperioden Nuggets parkerte gjestene fra englebyen. 29-8 ble det til vertene i den nest siste perioden.

- Jeg tror forsvarsspillet vårt motiverte alle. Forsvaret skapte mange poeng, sa Denver-trener George Karl.

Lakers-stjernene Andrew Bynum og Kobe Bryant ble begge passet godt på. Det bar kampen preg av. Begge endte på 19 poeng. Bryant scoret ikke etter annenperioden.

Og framover på banen plukket Nuggets stadige poeng. Carmelo Anthony ble mestscorende, med 25 poeng. 18 av de poengene scoret han i tredje og fjerde periode.

Heller ikke 2008-mester Boston Celtics fikk det lett fredag. Atlanta Hawks dro ifra i siste periode på hjemmebane og sikret 97-86-seier. (©NTB)