Rykteflom om Jolie-adopsjon

Nå vil amerikansk sladrepresse ha det til at Angelina Jolie skal adoptere igjen – uten Brad Pitts samtykke.

Stjerneparet Jolie og Pitt har fra før av seks barn – tre biologiske, og tre adopterte. Ifølge kilder ukebladet OK! har vært i kontakt med, skal Pitt være godt fornøyd med antall barn.

Men for Jolies del er det langt fra over, hevder OK! – som skriver at Jolie planlegger adopsjon uten mannens samtykke, noe hun har gjort før. Da hun var på gift med Billy Bob Thornton i 2001, adopterte hun sønnen Maddox – alene.

I det siste skal Brad Pitt, som tidligere har uttalt at han gjerne vil ha et helt fotballag med unger, føle seg sliten og ikke helt klart for baby nummer sju. Men pratsomme kilder nær Jolie hevder den foretaksomme skuespilleren ikke akter å vente på at ektemannen skal bli «klar», men i stedet er i full gang med planene om en adopsjon. Det skal være ei lita jente fra Syria som denne gangen har fanget filmstjernens interesse.

En meddelsom kilde, som angivelig står paret nær, sier til OK! at planene hennes har ført til en krise i ekteskapet. – Han har gjort det klart at seks unger i grunnen er mer enn han kan takle, sier kilden, og legger til:

– Ideen om å bringe enda et barn til gårds er for ham latterlig, men Angie har bestemt seg for å fullføre visjonen om en «regnbuefamilie». (©NTB)