Solli Brann (Foto: Hommedal, Marit/SCANPIX)
Solli Brann (Foto: Hommedal, Marit/SCANPIX)

Solli dropper DJ-jobb for landslaget

- Her gjelder det å prioritere, sier Jan Gunnar Solli, som i ettermiddag ble kalt inn til kampen mot Sveits.

Bergen (TV 2 Sporten): Etter en tung sesong opplevde brannspilleren en positiv formutvikling i høst, og er nå tilbake i landslagsvarmen - i tolvte time.

- Jeg måtte virkelig kaste meg rundt. Etter en dag med en hard trening, vaksinestyr og evaluering av sesongen var jeg på vei til i å levere bilen på en bilustilling da fotballforbundet ringte. Da var det bare å kaste seg rundt og hente sko og pakke bagen, sier Jan Gunnar Solli mens han haster inn i leiligheten i Bergen sentrum.

Dropper DJ-jobb
Brannspilleren hadde derimot lagt planer for resten av uka. Allerede i kveld skulle han spille musikk på en av Bergens uteplasser.

- Meningen var at jeg skulle være DJ torsdag, fredag og lørdag på en uteplass. Det var derimot ikke tvil om at disse planene ble lagt på is når forespørselen kom. Det gjelder å prioritere.

Kantspilleren har ikke vært inne i landslagsvarmen siden kampene mot Finland og Sør-Afrika.

- Jeg håper at det ikke er fordi jeg er så impulsiv at de ringte meg, men at jeg fortsatt har noe å bidra med, sier han halvt spøkende.

Vil til Europa
For Solli har fortsatt ambisjoner som fotballspiller.

- Det er klart å være en del av en landslag er noe alle drømmer om. Jeg har fortsatt et mål om å spille ute i Europa, og å få vist seg fram i kamper som mot VM-klare Sveis stemmer med ambisjonene.

- Har du virkelig troen på at du får spille?

- Jeg håper i alle fall det. Det har vært ei tung treningsuke i Bergen, men etter at jeg får hvilt på flyet til Sveits satser jeg på å bite godt i fra meg på morgendagens trening, sier Jan Gunnar Solli.