Vadim Demidov (Foto: JEAN CHRISTOPHE BOTT/EPA)
Vadim Demidov (Foto: JEAN CHRISTOPHE BOTT/EPA)

To nye forfall for Drillo

Egil Drillo Olsen har mottatt to forfall til landskampen mot Sveits.

Norge møter lørdag Sveits til privatlandskamp i Géneve.

Men nå tynnes det i rekkene for landslagssjef Egil Drillo Olsen. Tidligere har Christian Grindheim og Knut Olav Rindarøy begge kastet inn håndkleet grunnet skade.

To nye forfall
Onsdag ettermiddag mottok Drillo to nye forfall til kampen.

Vadim Demidov (Rosenborg) og Simen Brenne (Odd Grenland) har meldt forfall til privatlandskampen mot Sveits i Genéve 14. november. Det opplyser Norges fotballforbund (NFF) i en pressemelding.

For Demidov er det å melde forfall en stor strek i regningen. Landskampen mot Sveits var nemlig den første RBK-stopperen ble innkalt til av Egil Olsen.

Simen Brenne  (Foto: Kyrre Lien/SCANPIX)
Simen Brenne (Foto: Kyrre Lien/SCANPIX)

Kjedelig for Demidov
- Vadim har vært i vannskorpen flere ganger. Nå er han i god form og er en nyttig spiller i troppen, sa Drillo da han presenterte troppen.

- Hvorfor valgte du Demidov fremfor Reginiussen?

- Det er fordi Demidov er i bra form, og har spilt bra over tid. Han dekker dessuten midtstopperplassen og den sentrale midtbaneposisjonen. Derfor falt valget ganske greit på Demidov, svarte Drillo.

Landslagssjef Egil Olsen har foreløpig innkalt Jon Inge Høiland (Stabæk) som erstatter. Tidligere har Drillo hentet inn Alexander Tettey i troppen - etter at Rindarøy og Grindheim måtte melde forfall.