I TRØBBEL: Lindsay Lohan. (Foto: Fame Pictures, © ah)
I TRØBBEL: Lindsay Lohan. (Foto: Fame Pictures, © ah)

- Lindsay var sammen med Heat da han døde

Mamma avslører hemmeligheten.

Ifølge Dina Lohan, skal Lindsay Lohan og Heath Ledger ha vært kjærester da Heath Ledger døde i januar 2008.

Hun er redd for at hans tragiske død er årsaken til mye av Lindsays problemer og frykter at Lindsay vil få samme skjebne.

Veldig, veldig nære

I en avlyttet telefonsamtale mellom Lindsays foreldre som ble sendt på Radar Online fortalte Dina, Lindsays far, Michael, om forholdet.

- Visste du at hun var sammen med Heath da han døde? Jeg vet ikke om du vet det, men jeg brukte å kjøre henne til ham, og de var veldig, veldig nære, ok?

Bekymret

I samtalen fra 2008 var moren svært bekymret for datteren.

Heath-Ledger
Heath-Ledger
- Når hun er full eller tar Adderall-medisiner (konsentrasjonsfremmede medikament som ofte blir brukt av personer med ADHS, red.anm) i tillegg, kan hun gjøre som Heath uten å tenke over det. Hans død har ødelagt henne.

Turbulent

Da Heath døde kom det fram at Lindsay tok det veldig tungt, og hun fortalte venner at hun elsket Heath. Siden dødsfallet har livet til Lindsay vært svært turbulent.

Nylig forlot hun en venns bursdgasselskap i tårer etter problemer med av- og på-kjæresten, Samantha Ronson. En annen gjest observerte en ustabil Lindsay som var svært aktiv med mobiltelefonen på festen.

- Det ene øyeblikket smilte hun og det neste var hun helt ute av seg og dro i full fart. Følelsene hennes er overalt. Hun er helt utafor og fortsetter det ustabile forholdet til Samantha.

Se hele møtet med Tone og Aksel i «God kveld Norge» på TV 2 lørdag klokken 22.10

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)