Fernando Llorente og Javier Martínez Aginaga (Athletic) (Foto: Miguel Toña/EPA)
Fernando Llorente og Javier Martínez Aginaga (Athletic) (Foto: Miguel Toña/EPA)

Sett pengene på Athletic

Spansk og engelsk fotball på bongen i dag.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

TV 2 Sportens spillforslag 11. november, frist kl. 20.40:
64 Southampton - Charlton H 2,10
66 Athletic Bilbao - Rayo Vallecano H 1,55

Totalodds: 3,26

Southampton i medvind
JPT. 3. runde. Det spilles ikke retur- eller omkamp. Southampton kom før helgen tilbake på vinnersporet med cupseier over divisjonskollega Bristol Rovers. Med en svak sesonginnledning og 10 minuspoeng blir det vanskelig å kjempe om opprykk, men fornyet League One-kontrakt blir intet problem om den fine trenden fortsetter. Ingen nye skadefravær den siste tiden. Gobern (m) er ikke disponibel i denne turneringen.

Charlton kjemper som forventet om opprykk, men har ikke vært like på hugget de siste månedene. Lørdag ble det et pinlig nederlag for Northwich Victoria i FA-cupen, og det har heller ikke blitt seier på de fem siste bortekampene i serien. På fraværsfronten ser det lyst ut, men det varsles en del endringer på laget som leverte en uinspirert forestilling sist.

Gjestene har trolig en lang og tøff kamp om direkte opprykk foran seg, og vil nok ikke sørge for lenge over å ryke ut av akkurat denne turneringen. Formsterke Southampton bør ta dette til spillbare 2,10.

Revansjelystne verter
Copa del Rey. 4. runde. Returkamp etter 2-0 til dagens gjester i det første møtet. Med full pott på de to siste i ligaen er Athletic Bilbao tilbake på en respektabel åttendeplass. Forrige sesong ble denne turneringen prioritert foran seriespillet, noe som holdt helt til Barcelona sto for tur i finalen. Fortsatt en del spillere på skadelisten, men det er en sterk førsteellever tilgjengelig, hvor målfarlige Llorente (a) forventes tilbake.

Rayo Vallecano har vært en tur på nivå tre i etterkant av Primera-nedrykket i 2003. Nå er de tilbake på nest høyeste nivå, hvor de har havnet litt bak toppstriden etter bare to poeng på de fire siste seriekampene. Mangler stadig folk på midtbanen og i angrepet, men ser ut til å kunne stille uendret fra forrige seriekamp.

Athletic Bilbao skal først og fremst være gode nok til å snu dette til avansement. Gjestene tar seg dessuten videre med tap om det enten er med ett mål eller to mål og bortescoring. Sjansen for at det ender H i kampen er stor og 1,55 verdt å ta med på bongen.

Vurdert av Magnus Wattne