Fire strake for Tollefsen

Ole-Kristian Tollefsen spilte 7.17 minutter da Philadelphia vant sin fjerde strake kamp i NHL.

Ole Kristian Tollefsen (Foto: Joe Howell/AP)

Natt til søndag ble St Louis Blues slått 2-1 etter straffer. Nesbuen var på isen ved baklengsmålet.

19.542 tilskuere fikk se at tidligere Vålerenga-spiller Scott Hartnell skjøt Philadelphia i ledelsen midtveis i 2. periode.

Målet var typisk Hartnell. Claude Giroux drev fram med pucken på høyresiden og sendte den inn foran mål hvor Hartnell ventet med kølla og fikk pucken forbi Chris Mason.

For femte gang i år scoret Hartnell, alle er kommet i overtall og fire av dem er kommet i løpet av de fem siste kampene. Det står i kontrast til sesongstarten der Hartnell bare scoret én gang på ni kamper i den nordamerikanske eliteserien.

- I de fem, seks, sju eller åtte første kampene kom jeg aldri i posisjon foran mål fordi jeg ble dyttet vekk fra de avgjørende puckene. Derfor tok jeg noen ekstra treningstimer, og det får jeg betalt for nå. Jeg er vanskelig å flytte på når jeg kommer foran mål og nå går puckene inn, sa Hartnell.

T.J. Oshie utlignet for St Louis Blues tidlig i sluttperioden, men mål fra Giroux og Mike Pyorala i straffeslagkonkurransen sørget for seier til Tollefsens lag. (©NTB)