Elise Thorsnes (Foto: Stian Lysberg Solum/Scanpix)
Elise Thorsnes (Foto: Stian Lysberg Solum/Scanpix)

Røa må slåss for finalehelten

Elise Thorsnes har bare kontrakt med osloklubben denne sesongen.

- Jeg har kontrakt bare dette året, så får vi se hvordan det blir. Jeg kan si at jeg blir i Oslo, men jeg har tilbud fra et par andre klubber her, sa 21-åringen fra Leikanger etter den noe heldige 1-0-seieren over Team Strømmen.

Se målet til Thorsnes øverst i saken

Trener Geir Nordby og lagvenninnene roste henne opp i skyene etter den giftige avslutningen som hun blåste stolpe-inn i det 37. minutt. Det ble eneste mål i en cupfinale der Team Strømmen ellers hadde de fleste og største sjansene.

- Jeg vet ikke ennå hva som vil avgjøre klubbvalget til slutt. Jeg må summere etter sesongen, men jeg har nettopp kjøpt meg leilighet i Oslo, så jeg flytter ikke nå, sa hun.

Treneren mener hun gjør lurt i å bli der hun er, selv om iallfall Stabæk og trolig også Kolbotn har agn ute etter henne.

- Vi har noe på gang også internasjonalt. Vi har en visjon om å bli best i Europa, og jeg tror ikke klubber her hjemme som kan oppnå det. Det var ikke tilfeldig at Elise scoret målet i dag. Hun har tilført oss råskap lengst framme, men hun kan utvikle seg mer både offensivt og defensivt. Hun er en spiller med stort potensial som bør utvikle det hos oss, sa han. (©NTB)