Carlo Ancelotti og Alex Ferguson  (Foto: DYLAN MARTINEZ/REUTERS)
Carlo Ancelotti og Alex Ferguson (Foto: DYLAN MARTINEZ/REUTERS)

Ancelotti vil kvele Uniteds midtbane

Carlo Ancelotti har studert Liverpools 2-0-seier mot Manchester United og vil kopiere scousernes aggressivitet.

Følg Chelsea - Manchester United direkte i livesenteret søndag klokken 17.00

Søndag er det duket for storkamp på Stamford Bridge. Ligaleder Chelsea får besøk av nummer to Manchester United. Vertenes manager Carlo Ancelotti ble imponert over det Liverpool viste mot de regjerende mesterne, og ønsker at sine disipler skal være like aggressive som Rafael Benítez' mannskap var i den kampen. Scouserne slo United 2-0 på Anfield.

- Liverpool var fantastiske i den kampen og satte United under press, derfor vant de. United sliter når midtbanen presses hardt, sier italieneren ifølge BBC.

Skryter av Fergie
London-laget har to poeng ned til de røde djevlene, og Ancelotti vil øke til fem.

- Vi møter et sterkt lag, de er nummer to i Premier League, men det handler som alltid bare om tre poeng.

Se intervju med Ancelotti her

359254

Den tidligere AC Milan-treneren hyller også sin kollega Sir Alex Ferguson før storkampen.

- Han har gjort en fantastisk jobb. Det er vanskelig for en trener å bli så lenge i en jobb, ikke bare i England. Det hadde vært umulig i Italia. Han er en av de viktigste i Manchester Uniteds historie.

De savner Ronaldo
Chelseas venstreback Ashley Cole bekrefter at klubbens hovedmål denne sesongen er å vinne Premier League.

- Å spille 38 kamper og slå lag som Arsenal, Manchester United, Liverpool, Tottenham og Manchester City slår det meste, for det er så vanskelig å vinne. Det er flere lag som har forsterket laget så man må være svært bra for å vinne.

Cristiano Ronaldo  (Foto: Daniel Ochoa de Olza/AP)
Cristiano Ronaldo (Foto: Daniel Ochoa de Olza/AP)

Cole mener at United er svekket etter at Cristiano Ronaldo flyttet til Madrid.

- Man vil alltid savne en så strålende spiller. Det han oppnådde i United er fantastisk, men nå møter vi et United-lag uten ham. Det kommer til å bli et stort slag, og veldig nervøst. Vi vil ikke tape, det vil heller ikke United.

Visste at Ancelotti ville innfri
Fergusons menn har ikke vunnet på Stamford Bridge siden april 2002. Den mektige skotten hevder han ikke er overrasket over Ancelottis sterke start i den engelske ligaen.

- Jeg regnet med at han ville gjøre det bra. Han var en stor trener i AC Milan, og han vant Europacupen to ganger. Han var også en stor spiller så han har mye erfaring. Vi må være forberedt fordi vi har ikke gjort det bra der de siste seks årene. Det er merkelig fordi vi hadde en fantastisk statistikk der før.

Se intervju med Ferguson her

359193