Cristiano Ronaldo (Foto: PAUL HANNA/REUTERS)
Cristiano Ronaldo (Foto: PAUL HANNA/REUTERS)

Duket for Ronaldo-krig mellom Real og Portugal

Portugal vil ta ut den skadde Real Madrid-stjernen til VM-playoff.

Det brygger opp til krig mellom Portugal og Real Madrid, og den omhandler selvfølgelig verdens dyreste fotballspiller, Cristiano Ronaldo.

Real Madrid-stjernen er skadet, og klubben har gitt klar beskjed om at de ikke ønsker at Cristiano Ronaldo skal bli tatt ut i Portugals tropp når de møter Bosnia i VM-playoff.

VM-playoff i altomfotball.no: Terminliste

FIFAs regler sier imidlertid at Ronaldo er nødt til å møte opp dersom han blir tatt ut, selv om de siste rapportene fra Madrid sier at han vil være ute med skade i minst to uker til.

Les også: Ronaldo kan miste El Clásico

- Kommer til å ta ut Ronaldo
Portugal-trener Carlos Queiroz skal ta ut troppen sin søndag.

- Jeg kommer til å ta ut Cristiano Ronaldo og jeg håper han kan hjelpe oss, selv om det bare skulle bli i noen minutter, sier Queiroz til TVI24, ifølge Sky Sports.

Ronaldo scoret ni mål på sine sju første kamper i Real Madrid-trøyen etter overgangen fra Manchester United, og laget vant alle de sju kampene. Siden han ble skadd har klubben slitt.

La Liga i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Toppscorer

- Bekymret
Det kan Portugal fort gjøre også, og derfor er Queiroz naturlig nok desperat etter å se superstjernen i aksjon når Portugal skal forsøke å sike VM-plassen.

- Spesialistene må beslutte om han kan spille. Selvfølgelig er vi bekymret, fordi det viktigste av alt er spilleren, sier Quieroz.

- Vi ønsker en stor Ronaldo, vi ønsker en spillerklar spiller og det første vi må vurdere er om han kan spille og bidra med noe på landslaget, sier han.