David Beckham  (Foto: MARK RALSTON/AFP)
David Beckham (Foto: MARK RALSTON/AFP)

Beckham ser frem til Mesterliga-spill

David Beckham bryr seg ikke om han får kritikk fra noen i LA Galaxy på grunn av hans retur til Milano.

David Beckham tror ikke lagkameratene i Los Angeles Galaxy irriterer seg over hans retur til AC Milan i januar. Det ble stilt spørsmålstegn ved superstjernens klubbfølelse da han forlot LA for å spille i Milano i fjor.

Beckham forlot USA for å øke sine sjanser til å komme med på det engelske landslaget.

- Ikke jeg som bestemmer
Galaxy forbereder seg nå til cupkamp mot byrival Chivas USA, og det skal ikke ha falt i god jord at Beckham skal tilbake til Italia. Men 34-åringen mener det hele er uproblematisk.

- Når alt kommer til alt så er det ikke jeg som bestemmer. Avtalen ble signert og jeg tror ikke det opprører noen. De har vært klar over at jeg skal tilbake i månedsvis, sier han ifølge Sky Sports.

Mannen med silkefoten ser frem til å spille for Serie A-gigantene og han håper han kommer med i Fabio Capellos VM-tropp.

- Spesielle kvelder
- Jeg vet at jeg må spille i Europa for å ha en sjanse til å komme med på landslaget. Jeg er beæret over at Milan vil ha meg. Jeg er veldig glad. Jeg hadde det veldig bra da jeg var der sist, og jeg ble behandlet som om jeg hadde vært lenge i klubben.

Spill i Mesterligaen frister også.

- Jeg har ikke vært med der på noen år, men jeg nyter å spille i Mesterligaen. De er ikke som kampene i ligaen. Det er spesielle kvelden med en annerledes atmosfære, særlig i store klubber som Manchester United, Real Madrid og Milan.