Rafael Benitez  (Foto: PAUL ELLIS/AFP)
Rafael Benitez (Foto: PAUL ELLIS/AFP)

Hysén slakter Liverpools innkjøpspolitikk

Den tidligere Liverpool-stopperen Glenn Hysén har problemer med å forstå motgangen Anfield-klubben opplever.

- Jeg har måttet pine meg gjennom en rekke fryktelige kamper med Liverpool. Rekken med svake resultater av en klubb som Liverpool er uvirkelig, sier Hysén til Tips FotballExtra.

Hysén var med da Liverpool vant ligaen i 1990, klubbens siste triumf i den engelske toppserien. Han mener klubben har feilet på overgangsmarkedet.

- Ok, vi har kanskje ikke de samme økonomiske forutsetningene som de andre store, men det er handlet inn veldig mye daukjøtt. Det virker som om Manchester United og Chelsea stikker av med alle kvalitetsspillerne. Og når vi først har klart å hente noen, som Crouch og Keane, så forsvinner de igjen etter kort tid. Jeg forstår det ikke, sier Hysén.

Han tror manager Rafael Benítez ligger tynt an om Liverpool feiler i ligakampene mot Birmingham, Manchester City og Everton.

- Jeg kan ikke komme på noen selvfølgelig erstatter som ville gjort det bedre, og jeg vil ingenting heller annet enn at Rafa lykkes. Skulle det ende med tap i en eller flere av de tre neste er det nok likevel kan hende på tide med et skifte. Han har fått god tid, og har handlet veldig mye spillere, men alle er vel enig om at det som presteres nå er for svakt. Stallen er ikke god nok, og det er faktisk i stor grad hans skyld, sier Hysén til Tips FotballExtra.

Tidligere Liverpool-spillere som Ronnie Whelan og Graeme Souness har begge uttalt seg kritisk til Rafael Benítez. (©NTB)