Randall Brenes  (Foto: TV 2/)
Randall Brenes (Foto: TV 2/)
kongsvinger (Foto: TV 2/)
kongsvinger (Foto: TV 2/)
Kai Risholt   Kongsvinger (Foto: Solum, Stian Lysberg/Scanpix)
Kai Risholt Kongsvinger (Foto: Solum, Stian Lysberg/Scanpix)

Brenes sendte Kongsvinger til kvalikfinale

Ett mål og to målgivende for spissen. Se målene her.

Kongsvinger-Sogndal 3-1

Vi fulgte kampen minutt for minutt i vårt livesenter

Kamphendelser:
89 minutter: 3-1 Kai Risholt. KIL er i overtall når Sogndal presser på! 4 mot 2, og Brenes legger fint ut til Risholt som banker den mellom bena til Piotr! Da er det vel avgjort!

Se målet:

359207

45 minutter: 2-1 Ulrik Flo. Mange skudd mot KIL-målet! Månsson redder mange, også mange forsvarere som redder på streken. Så kommer Ulrik Flo og setter den nede i hjørnet. 2-1! Kampen er levende igjen!

Se målet:

359188

32 minutter 2-0 Magnus Sylling Olsen. Brenes kommer seg løs på høyrekanten, og legger inn til Sylling Olsen som stanger ballen i mål! 2-0!

Se målet:

359181

23 minutter: 1-0 Randall Brenes. For et frispark av Randall Brenes! Han lemper den følsomt over muren, og nedi det lille hjørnet der Piotr ikke kommer til! 1-0! Se målet øverst i saken.

Før kampen:
Sist sesong var Kai Risholt toppscorer i Sogndal. Denne sesongen har han scoret åtte mål for Kongsvinger.

Snakker om å møte FFK
I kveld drømmer han om å senke gamleklubben og skyte Kongsvinger til kvalifiseringsfinale.

- I byen blir det snakket mye om å møte Fredrikstad, det er som om en glemmer at vi må slå Sogndal før det eventuelt blir situasjonen, forteller han til Sogn Avis.

Men han frykter Sogndals keeper Piotr Leciejewski kan bli vanskelig å overliste.

- Jeg tror det blir en veldig tett og jevn kamp. Sogndal er det gjerrigste laget i Adeccoligaen, av og til kanskje litt for gjerrige. Og så har de den beste keeperen i Norden mellom stengene. Skal vi klare å overliste Piotr, må ballen enten settes rett i krysset eller mellom beina, sier Risholt.

Sogndal uten Bolseth
Sogndal må klare seg uten sin kaptein Rune Bolseth, som fortsatt ikke er kvitt hjernerystelsen han fikk mot Løv-Ham 11. oktober.

- Det sier seg selv hvordan dette føles. Jeg har vært med hele sesongen, så ryker de tre siste rundene pluss kvaliken. Det finnes ikke verre «timing», sier Bolseth til Bergens Tidende.

Se Kongsvinger - Sogndal direkte på TV 2 Sport eller i vårt kampsenter klokken 18.00.