Lohans far lekker videre

Lindsay Lohans far har igjen havnet i medienes søkelys. Nå har han lekket en telefonsamtale med både datteren og ekskona Dina Lohan på internett.

I opptaket med ekskona, som blir gjengitt av RadarOnline.com, forteller Dina Lohan om sine mislykkede forsøk på å hjelpe datteren sin. Under telefonsamtalen sier hun blant annet:

– Du vet ikke hva jeg har gått igjennom for å få henne inn på rehab. Hun slår meg i ansiktet, sparker meg ut av bilen.... Det er virkelig trist og smertefullt. Jeg sa til henne at hun skulle holde seg unna Los Angeles da hun ble 18. Men hun dro. Jeg kunne ikke forlate de tre andre barna for å hente henne, og alt ble et eneste stort rot.

Michael Lohan har en kampanje gående i pressen der han påstår at reseptpålagte medikamenter kan komme til å koste datteren livet. Onsdag lekket han også et opptak med en hysterisk Lindsay Lohan, som gråter til faren og sier at ingen bryr seg om henne.

– Jeg er lei av at Dina og andre forsøker å framstille meg som en dårlig person og en løgner, for det er jeg ikke. Og nå vil jeg vise verden hvem som lyver, slår han fast.

Ifølge magasinet US har Lindsay Lohan allerede slått tilbake mot faren, og sier det er gamle beskjeder han har lekket. Hun skriver videre på twitter-siden:

– Han er ikke noen far. Han er motbydelig som gjør dette. Han trenger hjelp. Jeg har ikke hatt kontakt med ham på årevis... Jeg håper bare jeg kan vise andre hvordan man kan være sterk og i stand til å stå opp for seg selv og de man er glad i uansett hva som skjer. (©NTB)