Gerard Butler (Foto: Jon Michael Josefsen)
Gerard Butler (Foto: Jon Michael Josefsen)

Hollywood-stjerne til «Senkveld»

Filmaktuelle Gerard Butler er i Norge for å lansere sin nye film, og dermed Thomas og Harald får celebert besøk i sofaen i «Senkveld».

Til «Senkveld» kommer Hollywood-stjernen Gerard Butler som er en av filmbransjens mest omtalte skuespillere for tiden. Den tøffe skotten har tidligere hatt hovedroller i filmer som «300», «P.S I love you», «The ugly truth» og «Phantom of the opera», men er nå aktuell med premiereklare «Law abiding citizen» der han spiller mot Jamie Foxx.

Aksel Lund Svindal med Michael Jackson-tribute

Aksel Lund Svindal vant verdenscupen i fjor, han er et av våre største håp foran OL i februar, men akkurat nå må han holde seg i ro på grunn av en skade i beinet. Da rekker han en tur innom «Senkveld», hvor han blant annet har med seg en tribute-video som han og kompisene på landslaget har laget til den avdøde poplegenden Michael Jackson.

Ingmar Bergmans filmklassiker til scenen

Lørdag kveld er det premiere på en av tidenes største satsinger på Nationaltheatret. For første gang skal Ingmar Bergmans filmklassiker «Fanny og Alexander» fremføres i sceneversjon og forventningene er store. Rett fra prøver og til «Senkveld»-studio kommer Kjersti Holmen og Kåre Conradi, som har to av de bærende rollene i stykket.

Deltakerne blir døv, blind og stum

I «Camp Senkveld» får deltagerne en helt spesiell utfordring; tre medlemmer fra hver lag må finne fram i ukjent terreng, mens den ene er «blind», den andre er «døv» og den tredje «stum».

Les også: Slik prøvde Klaus å sabotere Team Thomas

Les også: Slik økte han bulen på buksa

Se «Senkveld» på TV 2 fredag 6. november kl 22.10.