Guro Foservold
Guro Foservold

TV 2-Guro ble mamma for første gang

Guro Fostervold og Håvard Tvedten sprekkeferdig av stolthet.

TV 2 Sportens populære anker Guro Fostervold har blitt mamma for første gang. Det skriver Guros ektemann, håndballspilleren Håvard Tvedten, på sin hjemmeside.

Sportsparet fikk barn tirsdag denne uka - og ifølge pappa Håvard står alt bra til med babyen. På hjemmesiden sin skriver Håvard dette:

«KL 14.55 i dag fikk jeg og Guro en nydelig gutt. Han var 4210 gram og 52cm lang. Alt står supert til med både mammaen og den lille skatten. Hilsen Stolt pappa»

Det var «God kveld Norge» som i mai kunne bringe den hyggelige nyheten om at Guro var gravid, og nå har paret altså fått en velskapt sønn.

Håvard-Tvedten
Håvard-Tvedten

Giftet seg i sommer

Håvard spiller håndball i spanske Pevafersa Valladolid og gjør det godt. Guro og Håvard giftet seg i sommer i vakre omgivelser på en liten øy utenfor Guros hjemby Molde.

Paret, som møtte hverandre under et Tunisia VM i 2005 da Guro var reporter for TV 2 og Håvard spiller, sa ja til hverandre i en 800-år gammel middelalderkirke på Veøy utenfor Molde. Steinkirken er omkranset av en staselig prestegård fra 1700-tallet.

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdager klokken 22.10

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)