AS Roma John Arne Riise (Foto: ALESSANDRO BIANCHI/REUTERS)
AS Roma John Arne Riise (Foto: ALESSANDRO BIANCHI/REUTERS)
erik nevland
erik nevland
Erik Nevland. (Foto: Frode Olsen/)
Erik Nevland. (Foto: Frode Olsen/)

Nevland så rødt og Riise scoret i dramatisk kamp

Fulham maktet ikke å vinne i Roma. Se mål og utvisning her.

Roma-Fulham 2-1

Fulham tapte terreng i sin gruppe i Europaligaen med tapet for Roma og er nå på tredjeplass.

Engelskmennene tok overraskende ledelsen på straffe etter at Diomansy Kamara ble felt. Han tok selv straffen. Se målet nederst i saken.

Fire minutter etter pause gjorde innbytter Erik Nevland det vanskelig for Fulham. Etter bare noen minutter på banen taklet han Daniele de Rossi bakfra og fikk rødt kort. Se utvisningen i videovinduet øverst i saken.

Etter det slet Fulham og i det 69. minuttet klinket John Arne Riise til med et klassisk langskudd. Det skiftet litt retning i foten til lillebror Bjørn Helge og gikk i nettet til 1-1.

Se målet her:

357593

Like etterpå måtte Bjørn Helge Riise gå av banen til fordel for Bobby Zamora.

- Moro for broder'n at han scoret, men veldig bittert for meg at jeg var borti ballen. Hadde kanskje blitt scoring uansett. Ballen kom så fort at jeg ikke rakk å reagere, skriver Bjørn Helge Riise i en sms til Dagbladet.

- Scoringen min var kanskje litt heldig i og med at keeperen ikke så skuddet. Jeg visste ikke at det var Bjørn Helge som var såvidt borti ballen på skuddet mitt før noen av mine lagkamerater fortalte det, skriver storebror Riise til avisen.

Talentet Okaka sikret 2-1-seier med en scoring i det 76. minutt. I sluttminuttene ble også Paul Konchesky utvist for gjestene. Brede Hangeland spilte også i kampen.

Her er straffen til Fulham:

357450