camilla
camilla

Reality-kjendis slår tilbake mot lykkejeger-stempel

Er sammen med 25 år eldre mann.

Reality-kjendis Camilla Fors (18) fra «Charterfeber» er sammen med mangemillionæren Lars Ole Johansen (43).

Sammen med 25 år eldre mann

De to fant tonen tidligere i høst, og Camilla har tidligere uttalt at hun ikke bryr seg om aldersforskjellen, som er på hele 25 år.

I sin egen blogg har Camilla måttet finne seg i å bli kalt både lykkejeger og prostituert, men nå har hun bestemt seg for å slå tilbake.

«Ja, det stemmer at kjæresten min er 25 år eldre, men hva angår det deg som sitter hjemme å irriterer deg over det», skriver hun i bloggen.

- Går på jobb hver dag

Reality-deltakeren mener derimot at hun langt ifra får noen særbehandlig, og ikke fortjener dette stempelet.

«At jeg er en golddigger, som får alt jeg peker på? Hva vet du egentlig om det? Jeg går på jobb hver dag, som alle andre, spiser middag hjemme som, alle andre og vasker klærne mine og plukker opp hundedritten etter hunden vår», påpeker Camilla.

Hun har også en klar oppfordring til de som hetser henne.

«Lykke til med å bli en god person, en person enn kan respektere. For det kan i hvertfall ikke jeg gjøre mot deg når du ikke engang tør å stå for hvem du er. Skal du si noe som du ikke tåler å bli konfrontert med, er det beste bare å holde det for seg selv», mener hun.

- Må ta hensyn

Til Harstad Tidende har Camilla tidligere uttalt at forholdet til millionæren gjør at hun tenker mer på å oppføre seg respektabelt.

- Jeg må jo ta hensyn til han hele veien. Som seriøst foretningsmann er det viktig å ha en samboer som oppfører seg respektabelt. Han sier fra hvis jeg går over en grense, men samtidig er jeg veldig opptatt av å velge mine oppdrag med omhu, sier Fors til avisen.

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdager klokken 22.10

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)