Untitled 234
Untitled 234

- «X Factor» er bare begynnelsen på mitt eventyr

Les Rikkes avskjedsbrev til «X Factor»-fansen.

Sist fredag måtte Rikke Lie (23) i duell mot Lise Mæland (19). Dommertrioen Jan Fredrik Karlsen, Mira Craig og Peter Peters avgjorde til slutt at Rikke skulle sendes ut av «X Factor».

- Magefølelsen min hadde sagt hele dagen at jeg kom til å ryke ut. Jeg vet ikke hva det var, om det var sangvalget eller generelt bare en dårlig dag, skriver Rikke i et langt avskjedsinnlegg i «X Factor»-bloggen.

Les hele brevet fra Rikke her!

Rikke Lie gikk ut av «X Factor» sist fredag. (Foto: Thomas Reisæter)
Rikke Lie gikk ut av «X Factor» sist fredag. (Foto: Thomas Reisæter)

- Som om jeg stod i et vakuum

Det verste med fredagen var minuttene før dommerne avgjorde at hun måtte forlate sangkonkurransen.

- Å stå der og vente under oppropet var helt grusomt. Det var som om jeg stod i et vakuum. Jeg eksisterte ikke, stemmene rundt hørtes ut som ekko, og publikum så bare ut som en uklar røre. Hjertet mitt banket så hardt at jeg var sikker på at alle kunne se det, skriver Rikke.

Takker fansen og Peter Peters

Etter sjokkbeskjeden kom, oppfordret mentor Peter Peters henne til å ta verden med storm. Og det har Ålesundsjenta planlagt å gjøre.

- «X Factor» var bare begynnelsen på mitt eventyr. Jeg har lært så utrolig mye av alt jeg har vært igjennom. Det å være trygg på meg selv, stole på det som jeg har å komme med. Å gjøre min greie. Et gigantisk takk til deg, Peter, for at du tror på meg, sangene jeg skriver, og for all støtten som du har gitt meg og fortsetter å gi. I’m gonna make you proud! skriver hun.

Rikke takker også fansen for deres støtte.

- Tusen, tusen, millioner, trillioner takk!! Det har betydd alt for meg. Elsker dere! Jeg lover at jeg ikke skal gi opp nå, ikke når jeg har kommet så utrolig nære å nå drømmen min. Jeg har møtt noen fantastiske mennesker og fått sunget foran flere hundre tusen mennesker på norsk TV. Helt sinnssykt. Dette er det desidert morsomste og mest fantastiske jeg har vært med på i hele mitt liv! skriver hun.

Se «X Factor» på TV 2 fredag klokken 20.00!

Les mer om «X Factor» her!