Rindarøy (Foto: Åserud, Lise/SCANPIX)
Rindarøy (Foto: Åserud, Lise/SCANPIX)

Rindarøy kan få cupdrømmen knust

Knut Olav Rindarøy rekker trolig ikke drømmecupfinalen mot erkerival Aalesund.

Molde/Bergen (TV 2 Sporten): Lårstrekken Moldes venstreback Knut Olav Rindarøy pådro seg i kampen mot Lillestrøm ser ikke ut til å slippe taket i tide til søndagens TV 2-sendte cupfinale mot Aalesund.

LES OGSÅ: - Cupfinalen blir en kamp mellom «The beauty and the beast»

Rindarøy, som er født og oppvokst på den lille øyen Gossen like utenfor Molde, innrømmer at drømmen om å spille cupfinalen nå henger i en syltrynn tråd.

Jeg har vært positiv med tanke på å spille finalen helt frem til i dag. Men nå har det forverret seg!

- Har forverret seg
- Det var ikke slik det skulle ende. Jeg har vært positiv med tanke på å spille finalen helt frem til i dag. Men nå har det forverret seg, sukker Rindarøy.

Den forrige cupfinalen Molde spilte måtte Rindarøy se på tribunen. Den viste Molde seg som det laget med mest krefter og vant 4-2 mot Lillestrøm på Ullevaal stadion.

- Under cupfinalen i 2005 satt jeg på tribunen. Hvis dette ender med at jeg må sitte på tribunen igjen, er det fryktelig dumt, sier backen til TV 2 Sporten.

- For dette lover ikke godt, sier han.

- Et ørlite håp
Knut Olav Rindarøy nekter imidlertid å gi opp håpet om å spille cupfinalen helt. De neste dagene vil han gjøre sitt ytterste for å bli frisk nok til å spille oppgjøret mot Aalesund foran en fullstappet landskampsarena.

- Jeg har fremdeles et ørlite håp om at det skal gå. Jeg skal sykle litt og drive litt alternativ trening fremover, så får vi se til slutt om det finnes en mulighet. Men jeg ligger etter skjema, sier han.

Knut Olav Rindarøy (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/Scanpix)
Knut Olav Rindarøy (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/Scanpix)