gaga (Foto: FAME PICTURES, © ep)
gaga (Foto: FAME PICTURES, © ep)

Avslører brutal voldtekt i egen blogg

TV-stjerne voldtatt av raner.

Etter den mye omtalte gjengvoldtekten i Richmond i USA, avslører skuespiller og modell Gabrielle Union at også hun har blitt voldtatt. Personen som ranet butikken endte opp med å holde en pistol mot hodet mitt mens han voldtok meg.

- Etter å ha lest om gjengvoldtekten, og etter å ha lest kommentarer på blogger, er jeg bare kvalm og utrolig trist. Det at rase og sosialøkonomi har blitt brukt til å forklare en brutal gjengvoldtekt. Bare trist, skriver hun i bloggen sin.

Truet med pistol

Gabrielle, som er kjent fra filmer som «10 Things I Hate About You», «Bad Boys II» og TV 2-serien «Flash Forward», skriver at hun opplevde sitt livs verste mareritt da hun var 19 år.

- Da jeg var 19 år gammel, ble jeg voldtatt. Jeg jobbet i en skobutikk i California, og butikken ble ranet. Personen som ranet butikken endte opp med å holde en pistol mot hodet mitt mens han voldtok meg. Da han voldtok meg, følte jeg som om jeg fløt over meg selv. Jeg tenkte: Dette skjer ikke. Jeg besvimte og hadde en ut-av-kroppen-opplevelse. Jeg fløy over meg selv og så det skje - dette forferdelige som skjedde en annen. Ikke meg.

flash
flash

Takker voldtektssenter for livet

Gabrielle skriver at hun takker et voldtektssenter i California for at hun klarte seg etter det brutale overfallet.

- Jeg var heldig som fikk gå til voldtektssenteret på UCLA etter denne forferdelige opplevelsen. Det ga meg livet tilbake. Selvfølelsen min var borte, og de hjalp meg med å finne den igjen, skriver hun.

Nå ønsker skuespilleren å samle inn penger for å lage flere krisesentre i USA.

- Jeg vil snakke med forskjellige folk rundt om i landet om det som skjedde med meg. Målet mitt er å aldri høre ordene «jeg også» når noen sier «jeg ble voldtatt».

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdager klokken 22.10

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)