ET FENOMEN? José Mourinho. (Foto: SERGEI SUPINSKY/AFP)
ET FENOMEN? José Mourinho. (Foto: SERGEI SUPINSKY/AFP)

- Mourinho er et fenomen!

José Mourinho gamblet - og vant.

VIDEO: Se hva José Mourinho sa etter kampen øverst!

Inter scoret to mål i løpet av kampens fem siste minutter, og slo Dinamo Kiev 2-1 i Mesterligaens gruppe F onsdag kveld.

Dagen derpå blir José Mourinhos taktiske grep under kampen hyllet av AC Milans tidligere trenergigant Arrigo Sacchi.

- Jeg mener Mourinho utgjorde den store forskjellen. Han gjorde noe vi aldri har sett i Italia frem til nå, forteller Sacchi til Mediaset.

- En genistrek
Og forklarer Mourinhos genistrek:

- Han spilte de siste fem minuttene av kampen med kun én sentral stopper. Han skapte full forvirring hos Kiev, og gjorde noe vi aldri tidligere har sett innen fotballen i dette landet, skryter Sacchi.

- Derfor må jeg spørre: Er han et fenomen eller kan han gjøre det han vil med sitt lag? Jeg synes at han er et fenomen, fortsetter den tidligere trenerstorheten.

Inter trenger nå to poeng på sine to kamper i gruppespillet for å komme seg videre til sluttspillet i Europas gjeveste klubbturnering.

Arrigo Sacchi (Foto: Adam Ciereszko/EPA)
Arrigo Sacchi (Foto: Adam Ciereszko/EPA)

Hyller spillerne
Mourinho selv hyller spillerne etter den taktiske triumfen i Kiev.

- For meg var det viktigste at spillerne viste karakter. Fordi når du misbruker så mange scoringssjanser, kan laget få en nedtur, sier Mourinho.

- Men de viste hele tiden at de ville vinne kampen, og vi fortjente virkelig seieren og førsteplassen i gruppen, sier treneren Sacchi har utpekt til et fenomen.

VIDEO: Se hva José Mourinho sa etter kampen øverst!