HYLLES AV MADARONA: Argentinas landslagssjef Diego Maradona har tatt Di Maria inn i landslagsvarmen. (Foto: JUAN MABROMATA/AFP)
HYLLES AV MADARONA: Argentinas landslagssjef Diego Maradona har tatt Di Maria inn i landslagsvarmen. (Foto: JUAN MABROMATA/AFP)

Se stjerneskuddet Ferguson vil kjøpe

Sir Alex Ferguson er klar til å legge inn bud på Argentinas stjerneskudd Angel Di Maria.

Manchester Uniteds manager Sir Alex Ferguson vil torsdag kveld selv se 21 år gamle Angel Di Maria i aksjon mot Everton.

Liker Ferguson det han ser, kan Manchester United komme til å legge inn et bud på rundt 120 millioner kroner så snart overgangsvinduet åpner i januar, skriver The Mirror.

Ekstremt hurtig
Fergusons speidernettverk har sett den talentfulle argentineren i aksjon flere ganger denne sesongen.

Angel Di Maria har en ekstrem hurtighet, og dermed kan endelig Ferguson få tilført troppen det han har savnet siden Cristiano Ronaldos 835-millioners overgang til Real Madrid i sommer.

Di Maria er også en av Diego Maradonas store favoritter. Argentinas landslagssjef har nylig hentet den driblesterke vingen opp på A-laget, etter at spilleren var med i troppen da Argentina tok OL-gullet i fotballturneringen i Beijing i fjor sommer.

Angel Di Maria beskrives som en svært hurtig og bevegelig kantspiller - men mangler en del på fysikken. Han kan spille både på venstrekanten og på høyrekanten.

Sir Alex Ferguson  (Foto: IAN KINGTON/AFP)
Sir Alex Ferguson (Foto: IAN KINGTON/AFP)

Chelsea kan gi United kamp
Benfica er en rik klubb, og kjøpte Angel Di Maria fra argentinske Rosario Central for 75 millioner kroner i fjor.

Den portugisiske klubben skal imidlertid være villig til å selge Di Maria til en storklubb i Premier League - om de får den rette prisen.

Også Chelsea skal ha Angel Di Maria på sin ønskeliste - noe som kan føre til at Manchester United legger inn et snarlig bud for å hindre at den ettertraktede spilleren går til rivalene i Premier League.

TIL UNITED? Angel Di Maria. (Foto: NACHO DOCE/REUTERS)
TIL UNITED? Angel Di Maria. (Foto: NACHO DOCE/REUTERS)