Liverpool's Dirk Kuyt (Foto: JEAN PAUL PELISSIER/REUTERS)
Liverpool's Dirk Kuyt (Foto: JEAN PAUL PELISSIER/REUTERS)
Lisandro Lopez (R) of Olympique Lyon fights for the ball with Jamie Carragher (L) of Liverpool (Foto: CHRISTOPHE KARABA/EPA)
Lisandro Lopez (R) of Olympique Lyon fights for the ball with Jamie Carragher (L) of Liverpool (Foto: CHRISTOPHE KARABA/EPA)

Mesterligahåpet svinner for Liverpool

Liverpool hadde seieren i lommen mot Lyon, men er i ferd med å snuble ut av Mesterligaen.

Lyon-Liverpool 1-1

Liverpool må stole på flaksen om de skal komme seg videre fra sin gruppe i Mesterligaen. Lyon er soleklar gruppeleder og allerede kvalifisert med sine ti poeng, mens Fiorentina har et forsprang på fem poeng til de røde med to kamper igjen å spille.

Manager Rafael Benitez er desperat etter en seier og lever nå svært farlig i jobben.

Lyon-keeper Hugo Lloris hadde noen høyt kvalifiserte redninger og så lenge ut til å skulle sendte laget sitt til cupspillet ved å holde nullen. Den beste redningen kom etter 68 minutter da han fikk en hånd på skuddet fra Lucas. Dirk Kuyt brassesparket returen mot mål, men en Lyon-forsvarer beinet unna på streken.

Det så lyst ut for Liverpool da utskjelte Ryan Babel viste glimt av klasse og dunket inn ledelse med et fantastisk skudd fra 20 meter etter 83 minutter. Innbytteren er blitt kritisert for svakt spill, men så en stund ut til å bli frelseren Liverpool trengte.

Men akkurat da det nærmet seg full tid sviktet det i Liverpools forsvar. Etter kraftig press fra hjemmelaget, headet Bastos inn i feltet. Lisandro tok med ballen på brystet, men traff Cris i hodet før han fikk den tilbake igjen. Alene med Reina chippet spissen ballen elegant i mål.

Benitez var svært skuffet etter kampen.

- Vi har spilt to kamper der vi har sluppet inn mål helt på tampen. Men etter alle problemene vi har hatt synes jeg at spillerne viste seg fra en positiv side. Vi kunne vunnet for vi hadde sjanser og jobbet hardt mot et godt lag. Vi hadde uflaks så vi er veldig skuffet, men spillerne gjorde det bra. Noen ganger får man ikke det man fortjener.