Navas (Foto: TV 2/)
Navas (Foto: TV 2/)
Kuzmanovic (Foto: TV 2/)
Kuzmanovic (Foto: TV 2/)
Luis Fabiano (Foto: CRISTINA QUICLER/AFP)
Luis Fabiano (Foto: CRISTINA QUICLER/AFP)

Sevilla videre i Mesterligaen

Spanjolene videre etter 1-1 hjemme mot Stuttgart.

Sevilla - Stuttgart 1-1

Se scoringene i videovinduet øverst i saken

Sevilla var storfavoritter hjemme mot Stuttgart og vertene tok kontrollen på Ramón Sánchez Pizjuán. Luis Fabiano fant Jesús Navas etter 14 minutter, hjemmeyndlingen satte kontrollert inn 1-0.

Stillingen holdt seg til pause, men etter sidebytte kom tyskerne mer med i kampen. Sebastian Rudy fikk muligheten etter et frispark, men klarte ikke å styre inn utligningen.

Den kom imidlertid etter 79 minutter. Zdravko Kuzmanovic banket til, skuddet gikk via Julian Schieber og i mål. Det endte 1-1 i Sevilla. Dermed er vertene oppe i ti poeng og videre i Mesterligaen. Stuttgart står med tre poeng på tredjeplass.

Den andre kampen i gruppen endte 1-1 mellom Unirea Urziceni og Rangers

Se tabellen her

Fra kampen:

5 min: Hjemmelaget kom til en stor sjanse. Arouna Koné stormet mot mål og forsøkte å slå inn til Luis Fabiano, men klarte ikke å treffe lagkameraten.

14 min: Hjemmefansen kunne juble på Ramón Sánchez Pizjuán. Fabiano fant Jesús Navas som kontrollert satte inn 1-0 for vertene.

26 min: Pavel Pogrebnyak klinte til, men skuddet gikk over Sevilla-buret.

Vertene tok pause med 1-0-ledelse.

52 min: Gjestene med frispark som ble slått inn i feltet. Sebastian Rudy klarte ikke å styre ballen i mål.

53 min: Stuttgart forsøkte igjen bare minuttet senere. Pogrebnyak var våkent fremme på en retur, men traff bare tverrliggeren.

79 min: Bortelaget hevet seg etter sidebytte. Zdravko Kuzmanovic banket til og skuddet gikk via Julian Schieber og i mål.

Bakgrunn:

Sevilla er suverene så langt i gruppe G. De har full pott etter tre kamper, og sikrer avansement til cupspillet med seier eller uavgjort mot Stuttgart.

- Jo tidligere vi når målet om å bli nummer en i gruppen, jo bedre er det, slår Sevilla-trener Manuel Jimenez fast overfor Uefa.com.

I kampen mot tyskerne for to uker siden ble det en enkel 3-1-seier der midtstopper Sebastién Squillaci headet inn to mål.

Stuttgart har derimot alt å kjempe for. Bak Sevilla er det åpent om den viktige andreplassen. Bunnplasserte Rangers skal ut i en vanskelig bortekamp mot Unirea Urziceni, som er på andreplass med fire poeng.