Vibeke Klemetsen
Vibeke Klemetsen

- Jeg har gått opp 18 kilo

Høygravid Vibeke Klemetsen vil la kroppen bestemme.

Modell og programleder Vibeke Klemetsen venter sitt andre barn om kort tid. Fra før har hun datteren Sophie (10) med den tidligere snowboardstjernen Daniel Franck.

Klemetsen har termin om en snau uke, og forteller til «God kveld Norge» at hun har gått opp 18 kilo under svangerskapet.

- Jeg har gått opp 18 kilo. Legen min sier det er litt mer enn gjennomsnittet. Sist gang jeg var gravid gikk jeg opp 12 kilo, men jeg er ikke redd for å ikke ta det av igjen, sier hun.

Vibeke-Klemetsen
Vibeke-Klemetsen

Vil la kroppen styre

Vibeke har tidligere snakket om sine sunne matvaner i ukebladet Her og Nå.

- Jeg prøver å spise ekstra sunt og spise mest mulig rene og økologiske produkter, sa hun i sommer.

Nå forteller vakre Klemetsen at det har blitt en del godteri de siste månedene.

- Det blir mye kos og jeg nyter svangerskapet så godt som jeg kan. Jeg trener og holder på med yoga, men har vært litt snill med meg selv med god mat og masse godteri. Det handler om å ikke stresse så mye med det og la kroppen styre dette selv, sier hun.

Liker ikke å være gravid

TVNorge-programlederen understreker at hun ikke bryr seg om antall kilo.

- Graviditeten har gått fint, men jeg er ikke den som er aller mest glad i å være gravid. Man blir litt hemmet på mange måter. Jeg har blant annet trent mye yoga de siste årene og måtte justere om på det nå når jeg ble gravid. Det var litt kjipt i begynnelsen, men jeg har vært frisk og rask og klager ikke. Det blir alltid litt tungt på slutten uansett.

Og når babygutten er født vil Vibeke fortest mulig tilbake i trening.

- Jeg skal hoppe rett tilbake i yogaen og skal gå turer og amme. Det viktigste er uansett at barnet er friskt og at man tar hensyn til det vidunderet man har i magen på alle mulige måter.

Datteren vil velge navn

Vibeke og kjæresten Thomas Weeden gleder seg til å bli foreldre. Paret vil vente med å bestemme navn på barnet til de får se ham.

- Vi har ikke funnet navn ennå. Det er noen på lista, men vi vil vente til vi ser han og se hvilket navn som passer best. Datteren min ønsket seg i bursdagsgave å få bestemme hva han skal hete og hun har en egne liste. Vi har en fem-seks navn på lista. Det betyr mye, så vi overlater ikke navnevalget helt alene til en 10-åring. Vi er tre som skal bestemme sammen.

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdager klokken 22.10

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)