golden_goal_scanpix
golden_goal_scanpix

Se cupfinalen med «Golden Goal»-gutta

Søndag kommenterer Henrik Elvestad og Johan Golden cupfinalen direkte på TV 2 Sumo.

Dette er tredje gang duoen kommenterer direkte på Sumo, og aller første gang de kommenterer den største folkefesten av dem alle - cupfinalen. Videoen over er fra Norge-Hellas som de kommenterte i 2007.

Klikk her for å se kampen

- Rekdal er en slu jævel

- Jeg skal glatt innrømme at vi kom opp med idéen om å kommentere cupfinalen mens Vålerenga fortsatt befant seg i semifinalen. Så det var ikke helt planen å skulle kommentere to lag vi overhodet ikke har noe forhold til, sier Henrik Elvestad.

- Jeg har vel klart mest tro på Molde, men Rekdal er en slu jævel så det blir nok tett. Får håpe på ekstraomganger og straffer og utvisninger og alt mulig.

Det første Møre og Romsdal-derbyet i en cupfinale er jo allerede en historisk hendelse, og med herrene Golden og Elvestads hjelp blir den enda mer minneverdig.

Her kan vi love kommentering rett fra hjertet, innlevelse, og et kunnskapsnivå om spillerne du aldri har sett maken til. Gutta har virkelig gått nøye til verks for å hente inn fakta om de 22 på bane, pluss dommeren, selvsagt.

- Jeg hater Molde. Og Ålesund

- Det skal bli gøy å se en kamp der jeg ikke bryr meg om resultatet. Jeg skal for en gangs skyld være en såkalt nøytral tilskuer. Nå skal det sies at Rekdal fortsatt er en helt i mine øyne så det kan jo være at dette vil slå ut i en slags Ålesund-sympati. Arneng, Skiri, Roberts og Mathisen har vært Vålerenga-spillere. Fredrik Carlsen er enga-spiller og når du legger til at nesten hele Ålesund-laget er Arsenal-supportere blir det mer og mer klart for meg at jeg hater Molde. Og Ålesund, sier Johan Golden.

Samtidig som du ser på Sumo kan du chatte med andre som ser den samme kampen. Hvem vet, kanskje Henrik og Johan vil holde et øye med det som skrives?

Klikk her for å se kampen

Hvis du ikke har abonnement på Sumo vil du bli spurt om å kjøpe tilgang når du klikker på kampen. Du kan velge mellom disse abonnementene:

- Sumo PLUSS - gir tilgang til all underholdning og aktualitet + denne kampen. Fra kr. 35,-.
- Sumo SPORT - gir tilgang til all sport. Fra kr. 99,-.
- Sumo GULL - gir tilgang til absolutt alt. Fra kr. 199,-.

Det er enkelt og trygt å kjøpe tilgang, og du kan selv avslutte abonnementet når du måtte ønske det. God fornøyelse!

Klikk her for å komme til Golden Goals egne nettsider