– Simpson mislikt i «Melrose Place»

Ashlee Simpson skal ha oppført seg som en diva og ble følgelig sparket fra ungdomssåpen «Melrose Place», hevder en kilde på TV-settet til nettstedet Fox411.

– Ashlee ble sparket ut av «Melrose Place» fordi hun oppførte seg som en fullstendig diva på settet. Hun kom alltid for sent og var dypt mislikt av de andre skuespillerne, hevder innsideren – som legger til at hun skapte mye dårlig stemning på settet.

Et annet problem ifølge kilden var at yngste blad Simpson manglet totalt skuespillertalent.

Kilden sier videre at dette var grunnen til at det ble en tidlig krok på døra for Ashlee Simpson. For da produsentene fikk sjansen til å bringe Heather Locklear tilbake i rollen som Amanda Woodward, måtte man kutte lønnskostnadene for å få råd til det. Ingen var ifølge kilden overrasket over at det var Simpson som måtte gå.

– De rett og slett skar bort «daukjøttet» og gjorde det mulig for Heather å komme inn i serien. Heather er jo uten tvil et mye større navn enn Ashlee, slår kilden fast.

Samtidig røper kilden at en annen «legende» fra «Melrose Place», altså et medlem fra den opprinnelige serien, også vil dukke opp i framtidige episoder, nemlig Jack Wagner. (©NTB)