TIL TOPPS MED MICHAEL JACKSON: Carsten og Elena (Foto: Thomas Reisæter/)
TIL TOPPS MED MICHAEL JACKSON: Carsten og Elena (Foto: Thomas Reisæter/)

Carsten fikk «black out» før sending

- Minuttene før vi entret parketten er de merkeligste jeg kan huske å ha opplevd.

Etter lørdagens Michael Jackson-dans hanket Carsten inn hele 10 poeng av dommerne.

Var ekstra nervøs før sending

Det er forøvrig ikke bare poengsummen Carsten husker fra lørdagens «Skal vi danse». I sekundene før han skulle ut på parketten glemte han nemlig hele koreografien.

- Jeg var skikkelig nervøs, jeg har aldri hatt det sånn før, sa Carsten til tv2underholdning.no etter sending.

I bloggen sin utdyper han det hele.

- Minuttene før vi entret parketten er de merkeligste jeg kan huske å ha opplevd. Av naturlige grunner varmer vi opp uten musikk, og etter fem minutter hadde jeg glemt samtlige trinn i koreografien - bortsett fra de fire første jokke-bevegelsene i starten. Og uansett hvor mye jeg tenkte på de neste trinnene, så kom jeg rett og slett ikke på dem, skriver han.

Les også: Slik har du aldri hørt Carsten

Blodslit på trening

Denne uken skal Carsten - og de andre dansedeltakerne - lære seg to koreografier. Dermed var det ingen tid å miste etter lørdagens topplassering.

- Etter en liten matbit og bittelitt feiring lørdag var det tilbake til hverdagen søndag klokka 12. Vi skal igjennom to danser til lørdag noe som betyr nesten dobbelt så mye trening. I går trente vi i fem timer. I dag, mandag, har vi trent i nesten seks timer. Denne uka er et blodslit, men fremfor alt er dette en opplevelse. Det er definitivt verdt hver eneste svettedråpe.

Les Carstens blogg her.

Les alle dansebloggene her.