Mia 1024
Mia 1024

- Pillene har hjulpet meg

Nå trener Mia Gundersen seks timer om dagen.

Mia Gundersen og dansepartner Glenn Jørgen er nå et av fire gjenværende par i «Skal vi danse». I løpet av høsten har Mias kropp gjennomgått en forvandling.

SEXY: Mia Gundersen viste fram sine nye former i denne lekre kjolen fra Cavalli, da hun kom på åpningen av det nye hotellet i Folketeaterbygningen sammen med ektemannen Marcel Lelienhöf. .
SEXY: Mia Gundersen viste fram sine nye former i denne lekre kjolen fra Cavalli, da hun kom på åpningen av det nye hotellet i Folketeaterbygningen sammen med ektemannen Marcel Lelienhöf. .

- Det har vært ei utrolig kjekk tid. Jeg har ikke tenkt så mye på at jeg trener mye. Det å gå ned i vekt er ikke så viktig for meg, men heller det å komme i form, sier hun til «God kveld Norge».

Vi møter henne tirsdag ettermiddag, like etter at hun har valgt ukens kostymer

Bruker naturprodukt

Ettersom Mia og de andre kjendisdanserne snå skal utføre to danser på lørdag er treningsmengden økt for de gjenværende parene. Mia og de andre trener nå seks timer hver dag. Fram til forrige uke trente de «bare» fire timer daglig.

- Jeg har hatt veldig god hjelp av forbrenningspillene jeg tar. De har gitt meg en veldig god kick-off, sier hun.

Mia har den siste tiden vært talskvinne for naturproduktet Thin400. I hele høst har hun vært å se i reklamekampanjer for kosttilskuddet.

- Det er et rent naturprodukt som det er påvist at øker forbrenningen, sier hun.

- Men mengden av trening har hatt mye å si. I dansetreningen bruker jeg min egen musklatur og ikke vekter. Det er så fint for jeg går ikke lei, sier 39-åringen som blir tynnere og tynnere for hver treningsuke.

Se video: Her hopper Mia i vannet

Tynnere armer

Hun er usikker på hvor mange kilo hun har gått ned i vekt, for hun har samtidig økt muskelmassen.

- Jeg skal love deg at speilbildet mitt er annerledes nå enn for noen måneder siden. Jeg så det på sist sending, jeg tenkte «For noen tynne armer jeg har fått». I forhold til sånn de var før, ser det nå ut som fyrstikkarmer.

- Jeg synes det er kjekt å ha gått ned, men jeg vil ikke bli en «tatt av vinden»-kvinne, en som ser ut som hun kan bli tatt av neste vindkast. For det tror jeg ikke vil kle meg. Det viktigste for meg er å bli sterk og kjenne at kroppen har det godt, stråler Mia Gundersen.

Se «God kveld Norge» lørdag kl. 22.10

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)