Linni med Baby
Linni med Baby

Linni tør ikke ta svineinfluensa-vaksine

Redd for at sønnen skal bli smittet via morsmelken.

Glamourmodellen Linni Meister er redd for å få svineinfluensa. Blondinen ble mamma til lille Dennis i september, og er først og fremst opptatt av hva som kan skje med sønnen.

- Noen sier Dennis kan få det i melken og det vil jeg jo ikke. Jeg har hørt at man får vondt i kroppen og feber, og jeg har ikke tid siden jeg er nybakt mamma, sier hun til «God kveld Norge».

Dropper vaksinen

Bærumsjenta har lenge vært usikker på om hun skal la seg vaksinere, men har bestemt seg for å la være etter råd fra kjæresten

- Bernhard sier vi bør vente. Vi vet ikke hvordan vi vil reagere på vaksinen om tre år. Jeg er veldig usikker siden alle sier forskjellige ting. Men nå har jeg bestemt meg: Jeg vil vente med den, med mindre legene mine sier noe annet.

- Jeg synes det er ekkelt

Linni holder seg mest for seg selv siden hun ble mamma for kort tid siden.

- Nå er jeg ikke så mye ute blant folk, men holder meg mest hjemme. Jeg synes det er ekkelt - men man kan ikke gå rundt å leve i frykt. Det er mange sykdommer man kan få, for eksempel kreft, så jeg vil ikke gå rundt å være redd.

- Ikke smitt andre!

Hun synes også det er ekkelt at det stadig kommer nye sykdommer.

- Først var det fugleinfluensa, nå er det svin. Hva er det neste spør jeg. Man må passe seg og de som er syke bør holde seg hjemme og ikke smitte andre, sier hun.

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdager klokken 22.10

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)