Osbournes fødselsdagsdiamant

Kelly Osbourne ble henrykt da hun fikk en ny forlovelsesring til fødselsdagen.

Osbourne, som fylte 25 år i forrige uke, ble svært overrasket da Luke Worrall (20) ga henne presangen som erstatning for smykkene hun fikk av ham da han fridde forrige november.

– Luke kjøpte en ring til meg for å erstatte den første forlovelsesringen jeg fikk av ham – han har spart! Det er en hjerteformet diamant på et hvitt gullbånd og den er så vakker, sier hun til magasinet Closer.

Men det var ikke bare ringen hun gledet seg over. Fra sine foreldre Ozzy og Sharon Osbourne fikk hun en liten hund i presang.

– Mamma og pappa ga meg en valp, han er en svart pomeranian på størrelse med en dollarseddel. Jeg har kalt ham Sid – han er skjønn, sier hun.

Hun la senere ut et bilde av valpen på Twitter-siden sin, der hunden var kledd ut som en pingvin i anledning halloween.

Kelly er ikke det eneste medlemmet i Osbourne-familien som gleder seg over presangen fra Luke. Hennes rockesangerfar Ozzy kunne nylig fortelle at han vil bli helt knust dersom paret velger et nedtonet og enkelt bryllup.

– Det ville skuffe meg om hun sa til meg: «Pappa, jeg dro til Vegas forrige helg og giftet meg.» Grunnen er at jeg vil føre henne fram til alteret. Det er alle fedres drøm, sier han. (©NTB)