lohan
lohan

Filmstjerne truet med pistol

Lindsay Lohan vettskremt på ferie.

Lindsay Lohan ble truet av en bevæpnet mann på ferie i helgen. «The Mean Girls»-skuespilleren var rystet etter den skremmende møte i Marokko - bare for å oppdage at våpenet hun ble truet med var falskt.

Livredd

Hun avslørte hvor redd hun ble på sin Twitter side:

«Umm-OMFG! Jeg gikk med en sikkerhetsvakt og en fyr fulgte etter meg, så kjørte han opp på siden i bilen sin og siktet på meg med et VÅPEN! Jeg var på telefon med mamma og skrek og dukket, da begynte fyren å le og trykte på utløseren. Det var en falsk pistol.. jeg gråt .. han skremte meg.»

Ønsker å endre etternavn

I mellomtiden har den 23 år gamle Lindsays far Michael krevd at hun legger seg inn på rehabilitering. Han insisterer at hun trenger hjelp for avhengighet til smertestillende.

Uttalelsen kommer etter at skuespillerinnen stemplet ham en «tulling» på grunn av sine krav, Michael fortalte X17 online:

- Hvis hun trekker uttalelsene og legger seg inn på rehabilitering vil jeg stoppe. Men hvis misbruket fortsetter vil jeg ikke stoppe. Jeg er lei av å snakke om dette rotet, men jeg har prøvd og prøvd å hjelpe Linds. Dette har blitt løyet om lenge nok. Lindsay har to uker å komme seg inn på langsiktig rehabilitering, sier han.

Pappa er en tulling

Kommentarene fra Lindsays pappa kom etter datteren stemplet ham en «tulling», og nå sier at hun ønsker å endre navnet sitt.

- Pappa er en tulling som ikke engang fortjener en slik tittel siden han aldri har vært en del av mitt liv. Kun når han truet meg og min familie var han tilstede. Han burde være bak lås og slå etter muntlig og fysisk ha misbrukt mennesker hele mitt. Så mye for å ha en «pappa»... Jeg kommer til å tilbringe tid med dem som elsker meg og jeg elsker nå. Den neste shoppingtur jeg går på er for et nytt etternavn!

Se «God kveld Norge» lørdag kl. 22.10

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)